Eurovisioni teist poolfinaali vaadanud Adamson muljetab Publikule, et Koit ja Laura on mõlemad vokaalselt nii tugevad, et nende osas ei teki kahtlust, et lugu kõlab tugevalt.

Meeldejäävaid või huvitavaid palasid oli veelgi. "Ma ei oleks uskunud, et Rumeenia loo ühe lemmikuna välja toon, sest niisama vabal ajal ma seda lugu ei kuulaks, kuid see oli antud poolfinaali esimene lugu mida kuulates oli tunne, et see on kahtlemata meeldejääv. Poplugu räpi ja joodeldamisega....Selline tunne nagu oleks kuulnud nüüd küll kõike! Vokaaltehniliselt muidugi väga keeruline esitus, millega laulja sai suurepäraselt hakkama ja loo enda mix oli hea."

Adamson kiidab ka Bulgaaria pala: "Väga tugev pop lugu, vokaalselt imeline esitus, suurepärane hääle valdamine. Lavaline produktsioon toetab lugu ja kütkestab vaatama. Terviklik esitus, värske ja huvitav."

Paraku ei puudunud ka igavad lood, mis Helen Adamsonile kõrva jäid. Näiteks Hollandi puhul mainib ta igavat produktsiooni. "Hästi kokku harjutatud. See konkreetne lugu sobiks aga pigem mõne B kategooria filmi soundtrackiks, millel on õnnelik lõpp."

"Horvaatia puhul tärkas pähe mõte, et Eurovisionil tehakse tõepoolest kõike, et silma paista, mõte tema kahe stiili edasi andmiseks on hea, kuid viis, kuidas seda pildiliselt lahendati mõjus kummastavalt."