"Have You Now" on lugu keelatud armastusest. "Mis kunagi on olnud väga-väga hea ja tahaks, et see uuesti jääks kestma," kirjeldas Karl-Kristjan laulu.

Maian selgitas, et kuna lugu sündis kolme inimese ehk Karl-Kristjan Kingi, Hugo Martin Maasika ja tema enda koostöös, panid kõik autorid sinna veidi ennast sisse. "See algas nii, et oli mingi kindel fraas, mis väga hästi sobis sinna, siis kulmineerus see järjest edasi," meenutas Karl-Kristjan loomeprotsessi.

Karl-Kristjan, kes on paljudele tuttav bändidest Bedwetters, Outloudz ja Epordwerk, ütles, et Eesti Laulule jõudnud projekt on pigem sõprade omavaheline koostöö. "Mul oli idee, mida ma kirda peal kaks-kolm nädalat ümisesin, ma mängisin seda Hugole, kes ütles, et hakkame kohe tegema," kirjeldas muusik. "Lugu on tugev," lisas ta ja rõhutas, et "Have You Now" ei sündinud tegelikult Eesti Laulule mõeldes. "Me teeme koos muusikat ja kui see on hea, siis me anname selle välja," rääkis Karl-Kristjan. Eesti Laulul on noormees varem osalenud ansambliga Outloudz, kus jäädi Getter Jaani järel teiseks.