Video režissöör Elise Eimre tõi välja, et kuigi inimesed erinevad oma natuurilt tihti üksteisest, samastutakse sageli universaalselt kogetavate tunnete kaudu. "Mõni neist katsumuseks globaalses võtmes, mõni aga läbielamiseks iseenda sisemaailma raamides. Viimase hulka kuuluvad ka tunded, millest räägib Eesti Laulul osalev “Salty Wounds”."

Tema sõnul tutvustab loole värskelt valminud muusikavideo seeläbi Windy Beachi kui artisti karakteerseid tahke ning suudab loodetavasti rõhuvuse asemel näidata tema poolt esitatavat elu õppetundi hoopiski kirkamates toonides.

Tuuli sõnul sündis video idee Elisega kohvilaua taga. "Olin oma parima söbranna Elisega just kohvitamas, kui mainisin talle niisama jutu sees, et tahaks "Salty Woundsile" videot teha. Siis ta läks ise nii hoogu sellest ideest ja hakkasime kahekesi ideid loopima ning ta pakkus välja, et ta tahaks ise proovida režissööri rolli, kuna ta ise on kunstnik olnud mitmetes muusikavideotes, reklaamides ja filmides."

Võtteplatsil oli WINDY BEACHi sõnul nii super energia, et ta läheks iga hetk sinna hetke tagasi. "Köik toimis, inimesed teadsid, mida nad teevad ja väga professionaalselt käis kogu asi. Ei olnud mingeid pingeid, vaid köik nautisid ja tegid seda, mida nad oskavad köige paremini."

Loo "Salty Wonds" video režissööriks ja kunstnikuks oli Elise Eimre, operaator Ott Tiigirand ja Roald Sinisaar, järeltöötlus Jon Mikiver ning Andri Allas. Grimmi eest vastutas Sigrid Jaanus, valgustaja oli Janar Hakk. Tantsijatena astusid videos üles Ramon Paukson ja Mark Nettan.

WINDY BEACH osaleb looga "Salty Wounds" Eesti Laulu esimeses poolfinaalis, mis on eetris 13. veebruaril kell 21.35.