Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusdirektor Kaido Ulejevi sõnul näitas esimene Eesti Laul 2016 poolfinaal, et rahva häälel on lõpptulemusele suur roll. "Esimese poolfinaali suurim üllataja oli Noorkuu, kelle edasipääsemisele julgesid panuseid teha vaid üksikud. Enim panuseid tehti Indrek Ventmanni edasipääsule, kuid tema finaali ei saanud. Würfli koefitsient andis talle küll esimese poolfinaali eel favoriidi staatuse, kuid finaalikoha saamiseks ei kogunud nad siiski piisavalt publiku hääli," rääkis Ulejev, kes usub, et teises poolfinaalis on võitlus esiviisikusse saamiseks eelmisest rajum.

"Hetkel näitavad koefitsiendid, et finaalikoht on lisaks suursoosikutele käeulatuses I Wear* Experiment´l, Gertu Pabbol ja Põhja-Tallinnal koos Jaagup Kreemiga, kuid just viimast kahte on ohustamas Anett Kulbin ja Meisterjaan, kellele koefitsiendid näitavad napilt finaalist välja jäämist, kuid nad omavad kindlasti tulihingelisi fänne. Otsustajaks saab taas publikuhääl," kommenteeris Ulejev. „Kindlasti tasub endast kõik anda La La Ladies ning Púr Múdd lauljatel ning fännidel, sest tõenäoliselt teise poolfinaaliga nende selle aastane Eesti Laulul osalemine saab läbi, “ lisas Ulejev.

Triobeti Eesti Laul 2016 teise poolfinaali edetabel on järgmine:
1. "Play" / Jüri Pootsmann
2. "Stories Untold" / Grete Paia
3. "Patience" / I Wear* Experiment
4. "Miljon korda" / Gertu Pabbo
5. "Eiolemulolla" / Põhja-Tallinn ja Jaagup Kreem
6. "Strong" / Anett Kulbin
7. "Parmupillihullus" / Meisterjaan
8. "Sally" / Go Away Bird
9. "Unikaalne" / La La Ladies
10. "Meet Halfway" / Púr Múdd

Eesti Laul 2016 teine poolfinaal toimub täna ning ning Eesti Laul 2016 võitja selgub suurejoonelisel kontserdil 5. märtsil Saku Suurhallis.