Pressikonverentsi läbiviija Kati Bellowitsch uuris Elinalt, kas ta tõepoolest nuttis pärast laulu lõppu ja Elina tunnistas kelmikalt, et otseloomulikult, kuna ta on väga emotsionaalne tüdruk. Lisaks kinnitasid mõlemad meie eurolaulikud pressile, et tunnevad end suurepäraselt ning ei ole üldse väsinud. "Tahaksin tänada kõiki hääletamiste eest. Me ütlesime teile alati, et võtame asja samm-sammult ja usun, et tegime oma esimese sammu täna!" rääkis Stig.

Delfi Publik tungis aegsasti eriritta, mistõttu avanes meile võimalus olla ainsad kodumaise meedia esindajad, kes said Elinale ja Stigile küsimuse esitada. Ning kuna me oleme olnud terve Viini reisi vältel väga õnnelikud, et meid lõpuks ometi on põhjamaade hulka tervitati ja kuna tänavuse Eurovisioni hüüdlause on ju "ehitame sildu", palusimegi, et Stig ja Elina räägiksid tervele maailmale Soome-Eesti erilisest sõprusest.

"Esiteks, meil on sarnane keel, teiseks sama hümn. Me elame teineteisest üle mere," alustas Stig. "Palju eestlasi elab Soomes, mu õde elab seal ka, me oleme naabrid, me peame üksteist toetama," lisas Elina. Stig sai aga hoo sisse ning jätkas loetelu ka asjaoluga, et talle lihtsalt meeldis väga Soome laul. "Ma arvan, et see oli julge valik ja südames kõik armastavad punki. Meis kõigis on peidus mässaja ja see laul tõusis teiste hulgast minu jaoks esile!"

Elina käe läbi valis Eesti endale loosiga välja koha finaali 1.osas!