Juba veebruari keskpaigas, mil meil polnud lugu veel välja valitud, oli Eesti kõiki peamisi ennustuskeskkondi kajastavas Oddchecker.comis esikolmikusse panustatud, sama lugu oli Soomega. Tugevalt juhtis Itaalia, kelle lugu oli väljas ning ka Austraalia peale panustati kõvasti, kuna just oli selgunud, et nad konkursil kaugete külalistena osalevad. 25. veebruariks oli Itaalia juba kanda kinnitanud ning meie eurolaulikudki selgunud - panused aga üha kinnitasid mõlema kohta edetabeli esiotsas. 

Tänase seisuga jätkavad liidritena nii Itaalia kui ka Eesti, ent tabelisse on siginenud tugev vastane Rootsi loo näol. Rootslaste esindaja lendas ennustustabeli tippu kohe pärast loo selgumist ning karta on, et sealt ta juba naljalt ei lahku. Ka Sloveenia ja Soome on teinud tubli tõusu ning Austraaliagi püsib tabelis, nagu näeb ka Eurovision Worldi ennustuste lehel.

Paistab, et Eesti konkurentsivõime on tänavu tugevam kui kunagi varem, mida näitas juba ka eestlaste üksmeelne toetus loole.

Kuula, kes on hetkeennustuste kohaselt Eesti tänavused peamised rivaalid Eurovisioni võidule, praeguses paremusjärjestuses:

1. ROOTSI

2. ITAALIA

3. EESTI

4. AUSTRAALIA

5. SOOME

6. SLOVEENIA