"Me oleme laulurahvas ja armastame muusikat ja ma arvan, et meie edu pant on see, et on lihtsalt vedanud euroesindajatega. ABBA andis meile muusikalise uhkuse, sest kui neist said maailmakuulsused, siis me tundsime, et meid nähti maailmas esmakordselt. Nad avasid nii palju uksi," jutustab Christer ning lisab, et ABBAst alates on igal põlvkonnal kujunenud oma lemmikud.

Ometi pole ka Rootsi alati puhtalt pääsenud ning 2005.aastast kuni 2010.aastani saatis neid tõeline ebaõnn. "Me olime pikalt viimaste hulgas ning kui Oslos ei pääsenud Rootsi isegi finaali, siis seda oli raske taluda. Kõik tuli ümber mõelda ja kui proovisime leida põhjust, miks nii halvasti läheb, otsustasime vabaneda žüriist ja küsisime hoopis teistelt riikidelt, kes peaks Rootsit esindama. Sealt alates on olnud head tulemused," kirjeldab ta.

Eesti lugu meeldib Christerile väga. "Ma suisa armastan Elina ja Stigi lugu, see on nii nutikas ja hea duett. Sõnadel on sügav tähendus, nad on ülimalt head esinejad, meloodia on sujuv. Kui laulul on algusest lõpuni hea minek, siis see on lihtsalt suurepärane!" hindab ta. 

Mida räägib Christer Rootsi ülipopulaarsest poisist Mansist ja mis saab siis, kui Rootsi peab jälle Eurovisionit korraldama, vaata videost!