Eesti Laulu finaali kohta jagus tal vaid kiidusõnu: "Väga hea finaal oli! Täiesti hull finaal selles mõttes, et esikolmikust oleks võinud Eurovisionile minna ükskõik kes," leiab ta.

Kui enne finaali sõnas Pajusaar, et tal on lõppvalikus neli lemmikut, siis nüüd, pärast finaaliesitusi, tõusis see number tema jaoks kuue peale. Kas tegu võis olla läbi aegade parima Eesti Lauluga üldse, kui kvaliteeti lausa nii palju oli? "Jah. Olen kritiseerinud poolfinaale, seal oli paar nõrgemat, aga finaali üldpilt oli väga hea, tase oli väga kõrge. Omamoodi oli ka kummaline, sest tavaliselt hüppab mõni lugu teiste seast väga esile, aga seekord nii ei juhtunud."

Stig Rästa ja Elina Borni võiduka dueti kohta sõnas laulumeister, et esitus oli väärikas ja kõik oli paigas. "Nagu välismaa lugu, nagu vanasti öeldi," sõnas ta.

"Väga hea lavastus, loodan, et teevad Eurovisionil samamoodi," vastas ta küsimusele, mida soovitaks Stigile ja Elinale Viini suurel laval. "Minu meelest oli kõik väga kift, aga puhtalt professionaalsest küljest ütleksin, et seda lugu tuleks tõsta nii pool tooni. Ma ei tunne nende lauljate spetsiifikat, aga Stigil tuleks alumiste nootidega kasuks," oli Pajusaare ainus soovitus.

Häid ja lohutavaid sõnu jagus tal ka neile, kes Eurovisionile sedapuhku Eestit esindama ei sõida. "Minu suurim üllatus oli Daniel Levi ja ta oli selgelt ka mu favoriit. Väga värske! Loodan, et ta ajab oma asja edasi," tunnustas helilooja.

Laulujutud räägitud, küsisime kommentaari ka vaheklippide kohta, kus lapsed etendasid täiskasvanute igapäevaprobleeme. "Minule meeldisid väga. Võibolla tundusid kellelegi valusad või ajasid närvi, aga arukad võtsid arvatavasti omaks. Selline ongi see meie elu. Au kirjutajatele!"