Kõiki saates kõlavaid laule saad juba praegu kuulata ETV Facebooki lehel. Seal võid panna ka proovile oma ennustusoskuse ja pakkuda välja, missuguse riigi võistluslaulu valib ekspertkogu sel nädalal parimaks.

Selgus saabub juba homme, 1. mail, kell 18.30, kui kogu saade tehakse ETV kodulehel avalikuks! Siis selgub ka ennustusvõistluse võitja! ETV ekraanile jõuab saade pühapäeval kell 19.10.

ENNUSTUSVÕISTLUS vol. 4! Kas Sina oskad arvata, missuguse pala valib muusikutest ekspertkogu “Eurovisiooni laulud 2015” viienda saate parimaks?Kuula kõiki viienda osa laule, mis on lisatud postituse alla, ning pane oma ennustus kommentaariumisse kirja! Kõikide õigesti ennustanute v ahel loosime välja ühe, kes saab valida endale auhinnaks Eurovisiooni ametliku, kolmest DVD-st koosneva komplekti 2012. või 2013. aasta lauluvõistluse taasnautimiseks! ;)Viiendas osas tekib muusikaekspertidel esimest korda saatesarja jooksul laule hinnates lahkarvamus. Vaata lõiku saatest - kas Sina aimad, millise riigi laulust käib jutt? :P Selgus saabub juba homme, 1. mail, kell 18.30, kui teeme kogu saate ETV kodulehel avalikuks! Siis kuulutame välja ka ennustusvõistluse võitja! ETV ekraanile jõuab saade pühapäeval kell 19.10 :)