"Mul on väga kurb tõdeda, et täna ilmunud erinevate meediaportaalide artiklites süüdistati mind ja mu sõpru varjupaigast toodud kutsika abil Eesti Laulul häälte kogumises. Ma saan Teile kõigile kinnitada, et tegu oli meie ühise püüdega juhtida inimeste tähelepanu üle Eesti tegutsevatele loomade varjupaikadele, kus ootavad endale omanikke sajad lustlikud ja vahvad seltsilised," seisab pöördumises.

"Samuti olen olnud kontaktis hoiupaiga juhatajaga, kes kinnitas mulle, et Pupu (kutsikas) on lõbusas meeleolus ning väga hea tervise juures. Potentsiaalsed peremehed on nendega tänu "Ringvaate" kajastusele juba ühendust võtnud. Kinnitan, et kutsikas oli kogu kontserdimajas viibitud aja turvalistes kätes ja teda koheldi vastavalt Hoiupaigast saadud juhtnööridele," jätkab ta.

"Samas oleme omalpoolt suhelnud ka loomakaitsjatega ja mõistnud, et nii rahvarohked kohad ei pruugi olla kutsikale siiski kõige õigemaks keskkonnaks. Julgustame teid kõiki leidmaks endale lähimat varjupaika, kus käia koertega jalutamas ja võimalusel kodututele loomadele sooja ja turvalist kodu pakkuda!" võtab Norman asja kokku.