Kantar Emori Teleauditooriumi Mõõdikuuringu andmetel jälgis otsesaadet ETVst vähemalt viis minutit 370 000 inimest vanuses 4+. Koos järelvaatamisega kasvas kontaktide hulk 391 tuhandeni. Kordust vaatas vähemalt 5 minuti jooksul koos järelvaatamisega 118 tuhat inimest. ETV+ kanalilt vaatas otseülekannet vähemalt 5 minuti jooksul kokku 23 000 inimest, koos järelvaatamisega 28 000.

Kui arvestada nii ETV kui ETV+ kanalite kõiki eetrikordi nii reaalajas kui koos eelmisel nädalal tehtud järelvaatamisega, jõudis Eesti Laulu finaal 461 tuhande inimeseni, kes jälgisid saadet vähemalt 5 minuti jooksul.

Lisades siia juurde veel ERRi veebiülekande kaudu saadet jälginud inimesed, keda oli Kantar Media/Spring andmete kohaselt 22 000, tõuseb vaatajate arv 483 000 inimeseni. “Paraku on veebiasjadega nii, et neid on keeruline mõõta ja võrrelda televaatamisega, sest need arvud on tunni kohta, seega oleme selle numbri osas pigem konservatiivsed," kommenteerib Eesti Laulu tegevprodutsent Ermo Säks.

"Eeltoodud numbritele lisandub veel ka veebis järelvaadanud inimeste hulk. ETV kodulehelt on finaalsaate esimest osa järele vaadanud üle 3300, teist osa ligi 2700 ning terviksaadet ligemale tuhat unikaalset kasutajat," lisab Säks.