“Tunded on absoluutselt meeletud – neljas koht selliste konkurentide kõrval. Ma arvan, et keegi meist ei osanud sellist asja ette kujutadagi. Inimesed arvavad, et me oleme pettunud neljanda koha pärast, aga absoluutselt mitte!” muljetas trummar Hendrik, kes senimaani on intervjuudes kõige vähem sõna võtnud.

Tipphetkeks olid bändile žürii punktid, eriti ühe liikme antud maksimum. "Ivar Must andis 12 punkti, sellest ei saa mööda vaadata, meie jaoks on see aasta sündmus," rääkis laulja Helena. Talle segas vahele kitarrist Heiko üllatava faktiga: "Ivar Must on siiamaani ainus eestlane, kes on suutnud kirjutada Eurovisionile loo, mis päriselt ka läbi lööb. Ivar Musta hinnangut ei saa alahinnata!"

Sõbralike inimestena on ansambel nõus tule ka enda peale võtma: "Kui Elinaga peaks midagi juhtuma, siis me oleme valmis minema!"

Trummar muljetas esinemisest, et keskendus suuresti pulkadele: "Mul käed olid natuke märjad, sest kerge lavanärv on ikkagi. Seega ma lootsin, et mul ei teki sellist olukorda, kus mul pulk lendab kolmandasse ritta. Ma tõesti hoidsin kõigest väest nendest pulkadest kinni ja andsin endast parima!"