Nõndaks valisime välja viis etteastet, mis oma kummalisusega eriti eredalt meelde on jäänud.

1. Bluestocking - "Kordumatu" oli võistlustules 2015. aastal ning paistis silma bändiliikmete kummalise kostüümivalikuga. Laulusõnad heidavad ette hellitusnimede fantaasiavaegust. Et vaatajas-kuulajas veelgi rohkem segadust tekitada, oli lavalgi toimuv paras virvendus.

2. Meisterjaan - "Parmupillihullus" on lugu, mis haaras kogu Eesti kõvast oma veidrasse rüppe. Meisterjaanist sai superstaar lasteaialaste seas ning parmupillimuusikat ei kuula ükski eestlane enam ilmselt nii, et Meisterjaani meistriteos kõrvus kumisema hakkaks.

3. Alvistar Funk Association - "Make love not war" kujutas endas pudikeelset impro-bossanovat, mille sõnum oli pealkirja järgi otsustades küllaltki lihtne ja ehk isegi kaunis. Ent riiginimesid pilduv ja muidu arusaamatu jutuvada jätsid pala kuulajate jaoks kaugeks.

4. Kreisiraadio - "Leto Svet". Ei saa me läbi Letota! Ehkki tegijad ise peavad oma pääsu Eurovisionile Kreisiraadio triumfiks ja tuleb tunnistada, et meie oma rahvas nad sinna ka hääletasid, haaras paljusid meie pullimehi suurel laval nähes ikkagi õud. Millega me ometi hakkama saime?

5. Winny Puhh - "Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti" on lugu, millest on saanud ikoon Eesti muusikamaailmas. Bändimehed käisid oma etteastega lausa Pariisi moenädalal esinemas ning pöörlevate trummarikte ja laest allarippuvate bändiliikmetega šõu on küllaltki märgiline kodumaises muusikaajaloos.