Poli Genova esindas Bulgaariat 2011. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel lauluga “Na inat” ja saavutas oma poolfinaalis 12. koha. Möödunud aastal naasis ta võistlusele looga “If Love Was a Crime” ning Bulgaaria pääses esimest korda pärast 2007. aastat ka taas lauluvõistluse finaali. Finaalis tegi Poli riigile ajaloo parima tulemuse ja lõpetas 4. kohal.

Lauljatar tõdes Publikule antud intervjuus, et enneolematu atmosfäär on see, mis muusikuid tagasi võistlustulle toob: “Eurovisionit ümbritseb kogukond, mis koosneb väga-väga erilistest inimestest, kes armastavad nii võistlust kui ka võistluslugusid. On imeline, kuidas need inimesed mäletavad igat viimset detaili. Näiteks eile oli mul võimalus õhtustada eestlastest Eurovisioni fännidega ja nad rääkisid mulle faktidest, mis pärinevad kümne kuni viieteistkümne aasta tagusest ajast. Nad elavad siiani artistide edu ja põrumistega ning see tähendab, et Eurovision on nagu keha — see hingab, sellel on emotsioonid. See ei ole enam lihtsalt telesaade.”

Poli sõnul on võistluses osalemine tõeliselt maagiline, ent samas näeb ta ka mõningaid murekohti. “Pean olema aus ja ütlema, et võistluse uued reeglit ei tööta. Otsus peaks tegelikult olema rahva kätes, sest seda võistlust tehakse nende ja mitte žürii jaoks.”

Vaata lähemalt Publiku videost!