“Eelmisel aastal loodud kaks Eesti Laulu lisasaadet õigustasid end kuhjaga. Vaatajate ja kuulajate huvi oli suur ja põnevust jagus terveks kaheks pikaks päevaks,” sõnas Eesti Laulu tegevprodutsent Ermo Säks. “Veebisaated täidavad Eesti Laulu juures väga olulist osa — lisaks laulude avalikustamisele, saavad kõik artistid ennast eesti inimestele võrdsetel tingimustel tutvustada juba enne poolfinaale, mis on eriti vajalik uutele tulijatele, kellest vaatajad-kuulajad veel kuigi palju ei pruugi teada.”

Terve päeva kestvat juhtisid Mai Palling ja Piret Järvis-Milder ja kogu saadet sai jälgida siin samas Publikus. Lisaks lauludele sai saadetes tuttavaks artistidega ning teada, kuidas üks või teine pala sündis.


Kõik 1. poolfinaali võistluspalad ühes:

Publik teeb ka sel aastal koostööd maailma kõige suurema, kiirema ja kuulsama Eurovisioni blogiga Wiwibloggs. Selle krapsakad tegijad ehk suurimad eurofännid kogu planeedil – blogi algataja, Londonis elav William Lee Adams liitus meiega, et jagada oma esimesi emotsioone tänavustest Eesti Laulu võistluspaladest!


Eesti Laul 2018 poolfinaalid toimuvad 10. ja 17. veebruaril. Finaalkontsert leiab Saku Suurhallis 3. märtsil. Piletid finaalkontserdile on müügil Piletilevis. Pileti saad soetada siit! Peaproovi piletid saad soetada siit!