Aarne näeb süüd mujal. "Suured tänud Getterile ja Svenile. Te tegite oma töö hästi! Me kõik teame miks koht tuli selline. Selles pole teie süüdi. Pea püsti ja teeme muusikat edasi nendele,kes teie tööd hinnata oskavad. Aitäh teile!"

Kati teab lähemalt, kes süüdi on: "Tänud Getterile ja Svenile! Oli hea lugu ja imeline esitus. Paraku on Eurovisioon tugevalt poliitiline üritus!"

37-aastane mees näeb süüd hoopis tattnokkades. "Vaadake kuni 20-aastased lollikesed, kes te siin Eestis meil põhiliselt neid lugusid viimastel aastatel valite, kes Eurovisioonile lähevad.
Euroopat Teie rumalad valikud ei huvita, kuna Euroopas ei keerle elu ainult alaealiste ümber. Moskvas sai meie Rändajad 6. koha ainult seetõttu, et meie kohalik žürii suutis tõrjuda alaealiste rünnaku ja seetõttu osutuski valituks Eestist lausa EESTIKEELNE laul, mis ka teistele riikidele meeldis.
Aeg on taastada Eurolaulu valikul Eestis ainult žürii valik ja rahvahääletus kõrvale jätta. Varem see nii oli ja kõik tervad kuivõrd häid kohti Eesti sai.
Viimased 5-6 aastat valivad aga laule tattnokad ja tulemusi, õigemini tulemuste puudumist näeme igaüks ise."

Las ma ütlen kirub eestlaslikult eestlasi. "Täiesti eestlaslik. Kui ei lähe hästi, kiruvad kõik takka "ah Getter Getter, kaotas ja häbi laulule" ja nii edasi...
Kui oleks esiviisikusse saanud, siis oleks "MEIE võitsime, küll oleme ikka tegijad siin Eestis!".
Ei läinud seekord hästi, seda ei oleks osanud arvata aga rõõm siiski Getterile ja ülejäänud tiimile, kes andsid endast parima!"

Valel ajal vale loo esitamist usub Ossipoulus. "Eesti suudab vahest hämmastada Euroopat laulude sõnumiga. Pärast Pronksiööd karjus Gerli Padar vihaselt Euroopa publikule "Partners in Crime".
Nüüd püüti keskmisele USA-d vihkavale eurooplasele Ameerikast laulda - täiesti läbikukkunud üritus.
Punkte andsid halastusest naabrid ja muidugi ei ole ime, et Ameerika sõbrad juudid meile 5 punkti andsid. Nendele oli see sõnum midagi muud kui Euroopale. Seega: valel ajal ja vales kohas esitatud lugu."

TP-l on süda paha. "Südame ajab pahaks see Eurovisioon. Üle pika aja on eestil väga VÄGA hea laul ja nad on finaalis ja mul on huvi jälgida Eurovisiooni.
Seda kuni hakkas hääletamine. Täiesti mõttetud Aserbaidžaan ja Itaalia on esimesed? Isegi kui Eestile tuleks kasuks naabrite hääletamine, ei meeldiks mulle see, sest lauluvõistluse mõte on hinnata laulu mitte naabri poolt hääletada. Ma olen sügavalt pettunud."

Üks kommenteerija ei suutnud oma ennustuse ebaõigsust ära imestada: "Aga mina ennustasin kindlasti finaali pääsemist ja siis juba kolmandat kohta. Olin väga kurb, aga Getter sa olid särav kuigi "hüpiknukud" sinu ümber veits häirisid. Loodetavasti näeme sind ikka edaspidigi laulmas. Eurovisioon on alati äraarvamatult karm..."