Kui muidu viljeleb Vajé rohkem elektroonilist muusikat, siis Eesti Laulule tulid nad veidi popilikuma palga. “Laura” produtsendiks on Hans ja vokaalne vastutus on kanda Stefanil, kelle muusast lugu ka inspireeritud on.

Hans seletas Eesti Laul 2018 veebisaates Mai Pallingule antud intervjuus, et talle kirjutas tema Hollandis elav sõber, kes kuulis nende viimast lugu ja kuulis ka Stefanit laulmas ning arvas, et koos võiks miskit teha: “Ja kukkus välja täpselt selline nagu ta on.” “Mõtlesime kohe algusest peale, et oleme avatud hästi paljudele uutele asjadele ja siis tuligi selline ettepanek, mõtlesime, et miks mitte?” lisas Stefan.

Hansul on õnn olla pärit perekonnast, mis on lavalaudadega väga tihedalt seotud — tema isa on eesti lavastaja, näitleja ja dramaturg Anders Noormets ning ema Eve on tuntud koreograaf ja tantsuõpetaja. “Laval on väga mõnus olla ja vanemat toetavad igat moodi,” on Hans rahul. Armeenia juurtega Stefan avastas enda laulmise juba lapsepõlves ning pärast vanemate julgustamist läks ta edasi muusikakooli, hetkel õpib ta aga laulmist Bert Pringi käe all: “Mul on väga hea meel, et saan tema käe all õppida.”

“Me ei ole kunagi kõrvutanud ennast Eesti artistidega. Me lihtsalt tuleme ja teeme nii nagu meie näeme, me ei vaata midagi kellegi teise peal ehk siis võib-olla toome sellele võistlusele midagi uut ja vahvat,” mõtiskleb Hans selle üle, kuidas nad võiksid konkursil silma paista.

Oma eeskujureks peab duo kõige enam välismaiseid elektroonilise tantsumuusika produtsente nagu näiteks Cheat Codes, Kshmr, Netsky ja Martin Garrix.

Kuula Vajé võistluspala "Laura: