Liis Lemsalu selgitas Eesti Laulu maratonsaates, et kuigi tema võistluslugu kannab nime “Keep Running”, siis ei räägi see pala sõna-sõnalt jooksmisest, vahendab Menu.

“See lugu räägib neist inimestest meie eludes, kes on alati olemas ja keda me oleme iga hetk valmis aitama,” kinnitas Lemsalu ja ütles, et see on armastus, mis ei vaja mingit kompenseerimist. “Keegi helistab sulle kell neli öösel ja sa ei mõtle, et kell on nii palju ja pead vara ärkama, vaid mõtledki ainult temale ja sellele, tahad teda aidata.”

Eesti Laulule naasmiseks on Liis Lemsalu sõnul mitmeid põhjuseid. “See on üks suurimaid väljundeid tutvustamaks enda muusikat ja eraldi põhjus minu jaoks, miks ma tahan tagasi tulla, on see, et kulisside taga olevad inimesed loovad väga hea tunde,” ütles muusik ja nentis, et alati on väga meel tagasi tulla. “Kõik need inimesed tahavad seda muusikat jagada ning sihid on selged.”

Kuigi Liis Lemsalu ei oska veel kindlat vastust anda, siis lubas ta võimaluse korral enda uut lugu “Keep Running” esitada ka jõulutuuril, mille raames ta praegu koos Daniel Leviga mööda Eestis ringi rändab.