Eile avalikustatud tänavuste Eesti Laulu poolfinaalidesse edasipääsenute nimekirjast võis leida suureks üllatuseks 2015. aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel Viinis meie esindamisega väga hästi hakkama saanud Elina Borni, kes otsustas pärast ühte vahele jäänud aastat võistlusel nüüdseks juba kolmandat korda osaleda. "Ma ei arva, et mul mingi eelis on, sest võistlusel on minust palju pikema staažiga lauljaid" mõtiskles Born. "Mulle kui artistile andis Eurovisiooni laval esinemine juurde palju enesekindlust ja vaimset tugevust. Ma tunnen lava väga palju rohkem kui 2013. aastal esimest korda Eesti Laulul osaledes. Ja ma olen hakanud seda ärevust, mis enne lavale astumist valdab, nautima."

Võit Eesti Laulul pole neiu ainueesmärgiks: "Kōige olulisem on lugu kuulajani tuua, anda talle pilt," arvab laulja. "Eesti Laulul osalemine on alati väga tore, meeskond on nii äge, näeb vanu tuttavaid ja kohtab ka uusi. Selline lahe virvarr. Aga ma loodan parimat, sest kui ise endasse ei usu, kes siis veel seda tegema peaks."

Uuest loost on tänaseks teada peale laulu loonud muusikaseppade Stig Rästa, Vallo Kikase ja Fred Kriegeri veel vähe.
"Las see jääb üllatuseks. Küll aga ütlen, et laulul on oma väga kindel story ja selle sõnum erineb valdavatest maailma lugudest (a la armastus, lahkuminek, mis ei tapa teeb tugevamaks jne)."

Eurovisioonisuminas kogus neiu endale korraliku jälgijaskonna, kes talle Instagrami vahendusel tänaseni häälekalt austust avaldavad.