Suvi on käes ja millal veel, kui mitte suvel võtta ette asju, mis kooli ja muude tegemiste kõrvalt täiesti lootusetuna tunduvad? Selle asemel, et sügisel jälle mõelda kõikidele asjadele, mis jälle tegemata jäid, võta hoopis ennast kätte ning asu tegutsema. Tee sel suvel midagi, mida saad sotsiaalmeedias jagada täägiga esmakordne. Ja midagi, mida sa oled alati teha tahtnud. Tee sellest suvest oma elu parim suvi!

Mõned soovitused, mida suvel ette võtta

Oled terve elu lükanud edasi ATV safarit? Lubanud aastaid sõpradele minna saartele matkama ja telkima? Kogud siiani julgust, et oma salajast crushi välja kutsuda? Okei – aitab vabanduste otsimisest ning aeg on asjad ära teha! Allpool mõned Super-Viva soovitused, mida sel suvel esmakordselt teha.

ATV safari

Vabas looduses võimsa neljarattalise masinaga rallimine on midagi, mida tuleb ise kogeda. Loodus, võimas ATV ja sõbrad. Sõltumata ilmast on elamus garanteeritud!

SUP jooga

SUP jooga ehk jooga aerulaual. Tasakaal, väljakutse ning värske õhk. Vaatamata võimalusele märjaks saada on tegemist kogemusega, mida sa ilmselt varem pole kogenud. Võta ennast kätte ning proovi ära!

Mõne muusikainstrumendi õppimine

Pole isegi oluline, millist muusikainstrumenti sa tahaksid osata. Kujuta vaid ette, et sina – jah, SINA, võtad kätte kitarri või ukulele ning istudes sõpradega õhtul lõkke ääres esitad neile täiesti tühja koha pealt mõne loo. Kõik pilgud on sinul ning usu – sinust saab selle õhtu täht.

Oma salajase crushi välja kutsumine

“Mis oleks kui...?” See küsimus on nõrkadele. Ole julge. Ole impulsiivne. Ära jäta asju juhuse hooleks ning haara ohjad enda kätte. Kutsu ta lõpuks ometi välja. Sest ainult nii saad sa teada, mis tegelikult võiks olla. Kaotada pole ju midagi!

Võimalusi on loomulikult veel. Kindlasti on asju, mida sa ise oled terve oma elu mõelnud, et “Kohe proovin!” 2018. aasta suvi on selleks, et oma unistused täide viia. Täida oma isklik bucket list jäta oma kontaktandmed ning ära unusta, et seekordne suvi saab olema sinu jaoks mitmes mõttes #esmakordne. Aga ainult siis, kui sa seda ise lubad ja kõigele uuele “JAH” ütled.

Let’s do this!

Jaga
Kommentaarid