Anna armastuseotsingud toimuvad päikeselisel Siinail, ta võtab endaga kaasa kaheksa armujanus meest ja käib nendega päevast päeva romantilistel kohtingutel. Igal nädalal saadab ta koju tagasi ühe mehe, kuni alles jääb vaid üks, kellele Anna on valmis kinkima oma südame. Kõik toimub otse televaatajate silme all, andes kinnitust, kui imeline, kirglik, karm ja ettearvamatu võib olla elu ise.

"Anna otsib meest" alustab TV3s 16.aprillil kell 20.00.

Loe, kes on need mehed, kes ihkavad Anna armastust võita:

Lauri, 37aastane
Lauri on oma alati sõbraliku ja lõbusa olekuga tutvusringkonnas välja teeninud hüüdnimed „happy“ ja „häps“. Ta on siiani üksik, sest kogu tema aeg kulus tööle ja vanemate eest hoolitsemisele. Nüüd tahab ta naise majja tuua, et suures elamises rohkem elu sees oleks. „Aeg on edasi liikuda,“ ütleb Lauri. „Ma otsin Annat, Anna otsib supermeest. Mina see olen.“ Enesekindlusest Lauril juba puudu ei tule - ta elab Tallinnas Lillekülas, neljal korrusel laiuvas ridaelamuboksis, kus on olemas nii kino- kui ka jõusaal ja mitmeid magamistubasid, kuhu külla tulnud sõpru majutada. Sõpradele on Lauri „häpshouse´i“ uksed alati avatud. Kireva elu jooksul on Lauri tegelenud autode hooldamise ja sportlaste aitamisega ning palju muuga, kuid hetkel on tema suurimaks kireks ja tööks kõik, mis seondub arvutite ja IT-ga. Arvuteid ning kõike, mis nende ehitamisest üle jääb on täis ka kogu tema poissmehekodu.

Sten, 28aastane
Sten on Viljandist pärit ehitusärimees, kes tegutseb peamiselt Soomes. Sten on sihikindel noor mees, kes saavutab peaaegu alati seatud eesmärgid ning hetkel on tema eesmärgiks Anna. „Tahan võiduka lõpuni välja minna, kas see õnnestub, näitab elu,“ ütleb Sten. Oma kõige suuremaks nõrkuseks peab Sten hoolivust, ta annab sõpradele kergekäeliselt lubadusi ega suuda neid kõiki alati täita. Steni viimane tõsine suhe purunes 3 aastat tagasi, sest mees oli liiga palju Soomes tööl ja Eestis elav pere jäi unarusse. Armastuse viljana sündinud laps, praegu 6-aastane Lisette on aga siiani mehe südames ja tema eest hoolitseb Sten niipalju kui suudab. Nüüd on Sten valmis uut suhet looma ja tahab võita Anna südant.

Mario, 26aastane
Mario on häbelik noor mees, kes teenib igapäevast leiba trükitööstuses. Ta elab Tallinnas Mustamäel ühetoalises poissmehekorteris, tema külmkapist leiab vaid hommikuse võileivakatte ja pooliku paki makarone. Suhete loomine ei lähe Mariol lihtsalt, sest ta on veidi häbelik. „Ma olen harjunud rohkem omaette olema,“ ütleb ta. Mario vaatab kadedusega oma sõpru, kes kõik on endale elukaaslased leidnud ja see motiveeris teda ka Anna südame nimel võistlustulle astuma. „Ma olen juba nii vana, et sooviks kedagi oma kõrvale, üksi ei saa olla,“ ütleb Mario. Vabal ajal vaatab Mario telekat või suhtleb internetis sõpradega. Hallidele argipäevadele pakuvad väikest vaheldust peod Kannu kõrtsis või Nimeta baaris.

Andrei M, 34aastane
Andrei M elab Põhja-Tallinnas, korteris koos vanematega. Andrei ja Anna on varasemast tuttavad- nad kohtusid üheksa aastat tagasi Streetrace nimelistel ebaseaduslikel kiirendusvõistlustel. Lühikeseks jäänud tutvus jättis Andrei südamesse tugeva jälje ja pärast seda pole ta suutnud ühtegi tõsist suhet hoida. Telesaates loodab Andrei vanad tunded üles soojendada ning naise jäädavalt endale võita. „Anna on ilus, huvitav, lõbus ja elurõõmus, tema silmades on elu! Ma pean kindlasti saate võitma ja olema koos temaga,“ ütleb Andrei. Andreile meeldivad autod ja kihutamine, kuid tema suurim huvi on muusika. Ta kuulab türgi, inglise või mõnes muus talle arusaamatus keeles laule, õpib sõnad pähe ja siis esitab neid. Andrei on küll pehme iseloomuga, kuid armastab korda ja on alati valmis seisma õigluse eest.

Heiko, 21aastane
Heiko on Tartust pärit noor maailmarändur. Talle meeldib reisida ja see on üks põhjus, miks Heiko poolteist aastat tagasi Eestimaa tolmu jalgadelt pühkis ning Austraaliasse juhutöid tegema ja maailma avastama sõitis. Pika reisi jooksul jõudis ta käia ka teistes Kagu-Aasia riikides. Eestisse tuli Heiko tagasi möödunud aasta lõpus ja on hetkel töötu. Anna kosjasaatesse tuli ta seetõttu, et naine meeldib talle. „Mulle meeldivad suured paksud naised. Ma loodan, et me abiellume Annaga, teeme oma pere ja saame kolm last,“ ütleb Heiko. Vabal ajal meeldib Heikole eelkõige sõpradega pidutseda ja kitarri tinistada.

Rivo, 22aastane
Rivo on sõbraliku iseloomuga rockifänn. Ta on kuldsete kätega mees, kes on õppinud kokaks, puidutööliseks ja pottsepaks ning oskab oma kätega enamuse asjadest ära teha. Hetkel töötab ta puidutööstuse programmeerijana. Rivo elab koos vanematega Harjumaal Kiilis, kus pesitsevad ka kaks üliarmsat Vana-Inglise lambakoera. Rivo on siiani vallaline, sest tal pole olnud mahti naist otsida, kuid nüüd tahab ta vallalisestaatusega lõpparve teha. „Anna tundub kena tütarlaps olevat, miks mitte proovida,“ ütleb Rivo. Rivo on armastuse nimel valmis tegema paljut. Rivo eelmine tüdruksõber kolis elama ja tööle Inglismaale, kuhu mees ka järgnes. Suhte lõppedes sai mehe armastus Maarjamaa vastu kõigest võitu ja Rivo tuli koju tagasi. Oma vaba aega ei veeda mees teleka ees vedeledes, ta armastab pigem lugeda ja internetis sõpradega suhelda.

Andrei K, 29aastane
Andrei K on sorava jutuga, intelligentne ja maailma näinud noor mees. Ta on pärit Kohtla-Järvelt, kuid kolis kümmekond aastat tagasi Tallinna jalgpalli mängima. Sportlasekarjääri lõpetas vigastus, kuid juhuse tahtel sattus ta tööle lennujaama ning lennundusest sai Andrei suurim kirg. Isiklik elu on Andreil olnud kirju, kuid tõsise püsisuhteni pole ta mingil põhjusel jõudnud. Andrei ja Anna on varasemast ajast tuttavad ning nüüd tahabki ta oma isikliku elu korda saada ja proovida, kas sõprussuhe naisega võiks areneda armastuseks.

Tarmo, 32aastane
Tarmo on Pärnumaal elav fotograaf. Suhtlemises ja asjaajamises armastab Tarmo üle kõige täpsust, iga temale esitatud küsimus peab olema vormistatud eesti keele reeglites näpuga järge ajades nii, et seda saaks mõista vaid üheselt. Tarmo on pisut pedantlik, kuid pruute on tal palju. Viimane püsisuhe purunes mehel viis aastat tagasi ning Anna südame pärast otsustas ta võistlustulle asuda kohe, kui telekast üleskutset nägi. „Nägin reklaami, kus Anna kutsus mehi endaga tutvuma ja tundsin, et pean minema. Instinktid käskisid,“ ütleb Tarmo. Fotograafitööst vabal ajal tegeleb Tarmo ka videotöötlusega. Tema suurimaks hobiks on sport ja juba ligi kümme aastat on ta olnud tänavakorvpall.ee võistlussarja peakorraldaja.