Esimesena kohtus Anna 37-aastase Lauriga, kes tegi talle kallihinnalise kingituse. Saates osalevad veel 32-aastane fotograaf Tarmo, 28-aastane ehitusärimees Sten, 26-aastane trükitööline Mario, 21-aastane maailmarändur Heiko, 22-aastane kuldsete kätega Rivo ning 34- ja 29-aastased Andreid, keda Anna teab varasemast ajast.

Avakohtumisel avaldas Annale kõige suuremat muljet Sten, kes pani naise kõhus kohe liblikad lendama. Kõige kehvemalt käis aga Heiko käsi, kes märkis saatesse kandideerides, et oskab kitarri mängida, kuid keeldus seda hoolimata Anna palvest demonstreerimast.

Õhtu lõpus teatas Anna meestele, et neil tuleb ööseks kõrbesse jääda. Kui enamik meestest võttis teate vastu rahuloluga, siis Heiko näitas üles selget pettumust. Testitulemused käes, teatas Anna, et mehi ootab Dahabi linnas oma villa, millest saab paaritusmissaate ajaks meeste kodu. Sarja esimene osa lõppes reeglitekohase tseremooniaga, kus Anna pidi esimese mehe koju tagasi saatma. Aega üksteise tundmaõppimiseks oli olnud vähe ning Anna teatas tseremoonial: „Las siis karistavad mind, aga täna ma kedagi koju ei saada.“ Mehed olid Anna otsusega rahul, vaid Heiko teatas: „Mul on kahju, et Anna mind saatest välja ei saatnud!“. Anna ja Heiko esmakohtumine ei läinud hästi ja Heiko soovis kohe lahkuda. Anna tema lauset ei kuulnud ja ka järgmist saadet alustab kaheksa meest. Anna ja meeste romantiline seiklus jätkub nädala pärast, kui algavad kohtingud.

Kallis lugeja, kas vaatasid saadet? Anna kommentaarides teada, kuidas meeldis, kes on Sinu arvates Anna südant väärt ning kas sellest saab Sinu uus kolmapäevane lemmikvaatamine?