"Prints Harry ja Meghan Markle on uskumatult tänulikud headuse eest, mida neile peale kihlusteadaannet jagatud on," seisab Kensingtoni palee pressiteates. "Seetõttu palus paar, et igaüks, kes soovib seda sündmust koos nendega tähistada, võiks kaaluda pulmakingituste saatmise asemel heategevuslikule organisatsioonile annetamist."

Paar on isiklikult valinud seitse organisatsiooni, keda inimesed võiksid annetusega toetada. Palee sõnul peegeldavad need organisatsioonid paari ühiseid väärtusi. "Prints Harryl ja Meghanil pole ametlikke suhteid valitud heategevuslike organisatsioonidega," kinnitab pressiteade.

"Paar on valinud heategevusorganisatsioonid, mis esindavad mitmeid paari jaoks olulisi küsimusi. Sealhulgas sport sotsiaalsete muutuste jaoks, naiste mõjuvõimu suurendamine, turvalisus, keskkond, kodutus, HIV ja relvajõud. Paljud neist on väikesed heategevusorganisatsioonid ja kuninglik paar on rõõmus, et suudavad heategevusorganisatsioonidele rohkem tähelepanu pöörata ja võimendada nende tööd.

Organisatsioonid, mida aidata soovitakse on CHIVA (Laste HIV Assotsiatsioon), Crisis, Myna Mahila fond, Scotty's Little Soldiers, StreetGames, Surfers Against Sewage ja The Wilderness Foundation UK.

Kunginglikud pulmad toimuvad 19. mail.