Erootikapoe külastamise kasuks räägib professionaalne klienditeenindus, kus jagatakse ostjale asjatundlikku nõu. Enne poe külastamist on hea kaubavalikuga tutvuda e-poe vahendusel, et siis tulla huvipakkuvat eset poodi kaema.


Erootikapood, mis võimaldab privaatsust

Tartus Tiigi tänaval 13 aastat tegutsenud Desiree Erootikakaubad poe interjöör mõjub hubaselt ja koduselt. Samas pannakse rõhku diskreetsele klienditeenindusele, et klient võimalikult mugavalt saaks ostud sooritada.

Poes on esindatud kõik peamised kaubagrupid, mis erootikamaailmas olemas: dildod, vibraatorid, nukud, pumbad, kunstvagiinad, tupekuulid, peeniserõngad, õlid ja kreemid. Ning muidugi rohkelt erinevaid libesteid. Kiidetud on ka Desiree poe erootilise pesu valikut.

Kaubamärkidest on saadaval: Beauty Night – erootiline pesu naistele, Pretty Love - kaasaegse disaini ja taskukohase hinnaga erinevate sekslelude sari ning My Size kondoomid – kallimad kui tavapoes müüdavad, aga see eest Saksa kvaliteet pea igas suuruses peenisele.

Ostja saab poes rahulikult riiulitele pandud kaupa uurida, ilma, et klienditeenidaja tema ostlemist liigselt segaks. Samas pole vaja karta, et klient ilma tähelepanu ja nõuanneteta jääks. Müügisaali sopilisus võimaldab kliendipaaridel diskreetselt omavahel arutleda kaupade üle – kõik nüansid ja üksikasjad ei pea müüja kõrvu jõudma. Ruumi liigendatus annab võimaluse teiste klientide eest "varjuda" ja ka võimaluse diskreetselt lahkuda.

Julge rääkida, julge soovida
Erootikapoe sõnul ei erista nad ostjaid hetero ega gei-lesbi orientatsiooni järgi. “Igaüks ise teab, kes ja milline ta on, ning milleks ta midagi ostab: endale, sõbrale või sõbrannale kingiks. Üks kalamees ostis endale ühe vibraatori – sikuska väristamiseks. Ostu juures sai määravaks vibraatori kämblasse sobivus ja patareide võimsus. Seega, ükski soov ega fantaasia ei pane meie müüjaid imestama. Annaks ainult kliendid oma soovidest teada, siis teab nõuandeid ja õiget kaupa pakkuda.” räägib juhataja. “Meie pädev klienditeenindus on sobinud hästi ostjatele. Mõne uudse vidina kohta on jälle kliendid ise jaganud infot ja oma kogemusi, mis näitab klientide poolset usaldust,” toonitab ta.

Juba kolmandat talve on kaupu võimalik soetada netipoest – www.desirees.ee . Kiire tarne tagamiseks kaubeldakse ainult Desiree poes olemasolevate toodetega. Lisaväärtusena, nii tava- kui ka netipoes, paigaldatakse patareid tasuta ostetud seadmesse. See annab poele ja kliendile kindla teadmise – poest sai klient endale töötava toote. Lisaks pakub pood ostjatele erinevaid kingitusi ning hinnasoodustusi ja -üllatusi. Kingiks minevate ostude pärast pole vaja samuti muretseda, tasuta kinkekott teeb kingituse mõnusalt ahvatlevaks.


Enam, kui tavaline sekspood

Selleks, et eristuda, on Eros Butiik tootevalik innovatiivne koos parima professionaalse teenindusega. Nende eesmärk on pakkuda kasutajale uudseid ja loomingulisi naudingupakkujaid.

Varasem rikkalik kogemustepagas täiskasvanute mänguasjaturul inspireeris OÜ Vistecon Gruppi looma kauplust Eros Butiik – eksklusiivset mänguasjapoodi intelligentsele kasutajale, usaldusväärsete ja innovatiivsete brändide ning professionaalse konsultatsiooniteenusega.

Butiigis müüakse tooteid vaid parimatelt valitud brändidelt, mis vastavad kõrgeimatele standarditele ja on valmistatud kvaliteetsetest kehasõbralikest materjalidest. Pakkudes nii mängurõõmu kõigile, kes soovivad kogeda elumuutvaid orgasme üksi või kaaslasega. Klientidel on võimalik eelnevalt tutvuda Eros Butiik kaubavalikuga e-poe vahendusel: www.eros.ee .

“Meie püsiklient on intelligentne inimene, kes austab oma keha ja väärtustab oma seksuaalsust. Keskendume vastupidavatele ja võimalusterohketele intiimtoodetele ning glamuursetele erootilistele aksessuaaridele, mis võluvad esteetilise disaini ja tähelepanuväärsete detailidega,” kinnitab butiigi juhataja.

Uued võimalused ja lemmikud
Tehnoloogilised uuendused on toonud nende lettidele mobiiliäpiga kontrollitavad kaugsuhte seadmed, mis aitavad leevendada eraldatusest tulenevaid pingeid armastajate vahel. Samuti võib leida nutikaid Kegel kuule vaagnapõhjalihaste harjutusteks ning palju teisi intelligentseid uute tehnoloogiatega täiskasvanute mänguasju. Uute toodetega saab tutvuda ka e-poes.

Kaupluse bestsellerite hulka kuuluvad Lelo Sona helistimulaatorid, Fun Factory Bi-Stronic Fusion pulsaatorid ja We-vibe paaride vibraatorid. Butiigi rikkaliku valiku hulgas on tooteid kõigile huvilistele, olenemata soost või orientatsioonist – muu hulgas ka äärmiselt populaarsed Fifty Shades of Grey ametlikud täiskasvanute mänguasjade kollektsioonid ning üle lahe naabrite erootilisest kunstist välja kasvanud visuaalselt julge Tom of Finland bränd.

Alates 30 eurost on veebipoe tellimuste kohaletoomine tasuta. Laos olevad E-poe tellimused postitatakse 24 tunni jooksul diskreetselt ja mugavalt kasutades Smartposti ja Omniva pakiautomaate või Itella-Smartposti kullerit. Püsikliendid saavad ostudelt -10% soodustust.


Milliseid erootikapoe hitt-tooted sa kasutaks?

Erootikapoe Kirg.ee kaubavalik on muljet avaldav, laos on hetkel 3500 erinevat toodet ja valikut täiendatakse pidevalt uute esemetega. Samas hoitakse alles ka vanu häid klassikuid.

“Võtame kuulda nii klientide soove kui ka üldisi trende ja nii kombineerides saame hea tulemuse,” selgitab erootikapoe juhataja. Kaubavalikus on olemas nii vibraatorid, masturbaatorid, pesu naistele ja meestele, libestid, õlid, armukuulid, peeniserõngad, anaallelud, strap-on’id, dildod ja palju, palju veel. Brändidest on esindatud: Bathmate, Fleshlight, Lelo, NsNovelties, Pipedream, Satisfyer, Tenga, We-vibe, womanizer jne. “Kindlasti soovitame lelude ja niisama seksmängude juurde kaasata veebaasil libesteid, mis muudavad hea mängu veelgi paremaks. Neid on meil suurepärane valik.” lisab ta.
Põnevaimateks toodeteks on senini erinevad seksimiskiiged ja seksmasinad ning kaasaegseimad lelud, mis vahetavad kas ise režiime või liigutavad automaatselt.

Mänguline fantaasia
Järjest enam on nii meeste kui ka naiste seas neid, kes harrastavad anaalseksi ning julgevad seda tunnistada. Seega on kõik sellega seonduv järjest avalikum. Sealhulgas on just eakamad vanahärrad need, kes soetavad omale eesnäärmestimulaatoreid.

Üheks üllatavaks hitt-tooteks on olnud näiteks kunstrinnad, mis on algselt mõeldud kasutamiseks pärast rinnaeemaldusoperatsiooni. Poes on see pigem meeste seas populaarne toode.
Uudsemad lemmiktooted naistele on õhkstimulaatorid, mis pakuvad õrnemale soole orgasmi juba isegi minutiga. Õhkstimulaatorid pulseerivad läbi kogu kliitori, mitte ainult selle nähtava osa. Tänu viimasele on ka tundlikkus kordades suurem ning orgasmi saavutamine on kiirem ja kulg võimsam. Seda tüüpi lelusid pekume koguni viielt brändilt: Lelo Sona, Satisfyer, Womanizer, Pretty Love ja Fifty Shades of Grey.

Meestel on kindlasti üheks populaarsemaks tooteks masturbaatorid. Viimaste seast võib leida nii mõneeuroseid pihkumahtuvaid reisisõpru, suurepäraseid kvaliteetseid maailmakuulsad fleshlight kaaslasi kui ka uuema aja täisautomaatseid abimehi-naisi, kus on juba täisautomaatne pöörlemine, tõuke ja imemisfunktsioonid. Tutvustavat tootevideot näeb SIIN.

Erootikapood Kirg.ee pakub kliendile võimalikult lihtsat ja mugavat e-poodlemist, mis hõlmab tänapäevaseid integreeritud automaatseid transpordi- ja makselahendusi. Pakke saadetakse nii Smartposti, Omniva kui ka DPD’ga. Kiiremad küsimused saab lahendada chat-klienditeeninduse abil. Klientide turvalisust silmas pidades on pood üle läinud https-toele ega küsi kliendilt rohkem andmeid, kui seda valitud transpordiviisi jaoks on vajalik.
Kui toodete tellimuse summa ületab 50 eurot, on paki saatmine kliendi jaoks pakiautomaati tasuta. Igasse saadetisse pannakse kaasa ka väike üllatus ning püsikliendile on lisasoodustus -10%.

Jaga
Kommentaarid