Mäetaguse Mõisa Hotell & SPA

Pulmapidustusteks sobiv Mäetaguse romantiline mõisakompleks asub Ida-Virumaal Alutaguse vallas, poolel teel Jõhvist Peipsi äärde. Noortele pesapunujatele on siin suuremaks pulmapeoks parimaid paiku, sest mõisahäärberi suur saal mahutab kuni 80 inimest ja kõrvalsaalid võtavad enda kanda kas meeleolumuusika, tordisöömise või näiteks lasteala – kuidas keegi otsustab.

Mäetaguse mõisahotell pakub mõnusat öömaja kuni 50-le külalisele ja lisaks on pruutpaari ootel ka kaks täiesti uut sviiti mõisahäärberis.

Hoolitsetud mõisaaed ja erinevad ajaloolised hooned pakuvad palju kauneid vaateid ilupiltide tegemiseks ja pergola sisehoovis lisab romantikat vabas õhus paaripanekule. Neil, kes on otsustanud kirikliku laulatuse kasuks, on valida kahe lähedal asuva kiriku vahel. Uuri võimalusi kodulehel www.moisahotell.ee!

Mäetaguse mõis – armas omadele, kodune külalistele!


Kumna Mõis

Kumna Mõis pakub kõigile külastajatele imelisi elamusi. Restaureeritud mõisahoone koos suure hooviga on ideaalne paik oma unistuse peo korraldamiseks.

Mõisa südames kohtame kummalist arhitektuurset kooslust, ühekorruselisi puust venepäraste nikerdustega hooneid kõrvuti klassitsistliku, valgete sammastega piduliku paleega.
Kumna uus mõisahoone on kerkinud 20. sajandi esimesel veerandil juugendstiili-järgse neoklassitsismi tõusulaine harjal.

Üritusi saab korraldada vastavalt soovile ja vajadustele nii mõisa tiibhoones (ca 220m2), mõisa kahekordses osas (ca 350 m2) kui ka terves mõisakompleksis. Suvisel ajal on võimalus üritus korraldada mõisahoone taga privaatses pargiosas ning tiibhoone terassil.

Küsi lisa e-posti aadressil info@kumnamois.ee või loe rohkem veebilehelt www.kumnamois.ee.

Ruunawere Postimõis

Ruunawere Postimõis on endas kandnud läbi ajaloo inimeste häid mõtteid ja soove. Oma olemuselt on üks kirja kirjutamine teisele inimesele ja temast lugupidamine üks väike heategu. Kui oleme kinkinud ome heale tuttavale tükikese oma ajast, mis tundub meile siin ilmas kõige väärtuslikum, siis oleme loonud häid energiaid ja saatnud need koos kirjaga teele. Head energiad ja inimesed ei ole täna Ruunawerest kadunud, kohtame siin iga päev inimesi koos nende heade mõtetega. Kutsume teid osa saama kõigest sellest heast. Saate kohtuda oma tuttavatega, et tähistada koos erinevaid eluetappe.

Ruunawere on väike, aga tubli ja paindlik pulmakoht. Meil on võimalik nautida vaba hetke privaatselt kahekesi Ruunawere sviitides. Pakume mõnusat atmosfääri mantelkorstna kohal saalis, töökaaslastega suheldes. Sünnipäevalaps saab vastu võtta külalisi klaasgaleriis koos päikesega. Pruutpaare ootame eraldi seisvas hästi säilinud 200 aaasta vanuses postipoiste majas, et tulla oma külaliste ette täies hiilguses. Inimestele, kes ihkavad loodust ja rohelust, pakume jalutuskäiku Ruunawere metsarajal mööda Kasari jõe kallast. Vaimselt edasijõudnud inimestele pakub Ruunawere eraldatust, vaikust mediteerimiseks ja joogaharjutusteks tervislike taimsete roogade valikuga, mida valmistab meie Nepalist pärit kokk.

Vaata lähemalt www.ruunawere.ee.

Jaga
Kommentaarid