2007. aastal Uus-Meremaa linnas Aucklandis tegevust alustanud bänd The Naked and Famous tõusis muusikasõprade huviorbiiti debüütalbumiga “Passive Me, Agressive You” (2010). Plaat tõi bändile mitmeid Uus-Meremaa muusikaauhindu ning singlit “Young Blood” saatis fenomenaalne edu – see kõlab endiselt nii raadiotes kui ka teleseriaalides ja -reklaamides ning arvutimängudes.

The Naked and Famous on välja andnud veel kaks albumit – “In Rolling Waves” (2013) ja “Simple Forms” (2016). Bändi kuuluvad Alisa Xayalith (vokaal, klahvpillid), Thom Powers (vokaal, kitarr), Aaron Short (klahvpillid), David Beadle (bass) ja Jesse Wood (trummid).

Tallinnasse jõuab The Naked and Famous 8. augustil Sunset Festivali raames. Sunset Festivali näol on tegemist üsna ebatraditsioonilise festivalikontseptsiooniga Baltikumis. Nimelt koosneb festival mitmest ühepäevasest muusikasündmusest suveperioodil kõigis kolmes riigis ning iga päeva peaesinejaks on üks maailmaklassi artist, keda toetavad mitmed Baltikumi esinejad.

The Naked and Famous esineb 8. augustil Rock Cafes, piletid on müügil Piletilevis.