Ansambli solisti Eva Talsi sõnul on neil parasjagu käimas pingeline tööperiood uue plaadi salvestamiseks. "Aga üht-teist saab kindlasti juba laupäeval Solarise Apollos kuulda, seega ootame kõiki kontserdile," lausus Talsi ning lisas, et käimasoleva Tallinn Music Week'i raames annavad nad mitu tasuta kontserti. "Apollo raamatupoe linnalaval toimuv on neist kindlasti üks hubasemaid," lisas Talsi.

Apollo raamatupoe ostu- ja turundusjuhi Eha Panki sõnul on Curly Strings'i plaadid olnud poe suuremaid müügihitte. "Muusikaplaatide müük on Apollos iga aastaga kasvanud ja eriti just kohalike artistide looming," sõnas Pank ning lisas, et kuigi Apollo keskmine klient on kolmekümnendates eluaastates naine, siis muusikahuviliste puhul on keeruline täpset vanuserühma välja tuua.

Välismaistest albumitest eelistatakse Eha Panki sõnul eeskätt niisuguseid eriväljaandeid, mis sisaldavad lisaks plaadile ka näiteks lisalugusid, raamatuid, pilte vms. "Neid soetavad igas vanuses melomaanid ja muusikasõbrad, kelle jaoks on oluline omada just niisugust toodet, mida internetist alla laadides ei saa," selgitas Pank ning lisas, et kuigi digiajastu mõjutab kõiki muusikamüüjaid, on Eestis viimaste aastate rõõmustav trend olnud siiski see, et kohalike artistide poolt füüsiliste plaatide välja andmine on pigem tõusuteel.

Lisaks Curly Stringsile esineb kolmeks päevaks kontserdisaaliks muutuvas Apollos teisigi kodu- ja välismaiseid artiste:

Homme, 30. märstil:
15:15 Albert af Ekenstam (SE)
16:45 Def3 (CA)
Def3
18:15 Around the Sun (EE)

Reedel, 31. märtsil:
14:15 The Mariachi Ghost (CA)
15:45 OurEyes Collective (GB)
17:15 The Stanfields (CA)

Laupäeval, 1. aprillil:

14:15 RAT (PL)
15:00 Curly Strings (EE)
15:45 Alvistar Funk Association (EE)
16:30 Go Away Bird (EE)