Hooaja jooksul on kõik kaheksa võitlejat pakkunud televaatajatele unustamatuid elamusi, esinedes žanrites, millest nii mõnedki on olnud neile varasemalt tundmatud. Saates nähtud etteasted on pannud proovile artistide hääled kui ka lavalise võimekuse ning toonud ekraanile säravaid emotsioone.

Finaali pääsevad vaid neli parimat, kes on seni kogunud enim punkte nii stuudioekspertidelt kui ka televaatajatelt. Hetkel juhib üldtabelit Tanja Mihhailova-Saar, talle järgnevad Ott Lepland, Saara Nüganen ja Germán Gholami. Viimases ooperivoorus säras eriti Carlos Ukareda, kes pälvis ekspertidelt enim punkte. Siiski võivad televaatajate hääled tuua üllatusi lõplikus edetabelis ning finaalikoha võib endale napsata ka Antti Kammistele, Eleryn Tiit ning Anett Kulbin.

Pühapäevases erisaates kuulutab saatejuht Jüri Butšakov pidulikult välja kõik neli finalisti. Koos meenutatakse võistluse teekonda ja neid etteasteid, mis pakkusid eriti suuri väljakutseid. Iga finalist avaldab ka loo, millega ta 5. mail finaalsaates telepubliku ette astub. Finaalis peavad artistid esitama ühe ülemaailmselt tuntud staadionirocki hiti. Lisaks pakuvad samas žanris meeldejäävaid etteasteid ka need neli osalejat, kes lõppvõistlusele ei pääsenud.

„Tähtede täht: Finaali eel“ on Kanal 2 ekraanil pühapäeval, 28. aprillil kell 20.05 Kanal 2-s.