Moedisainer ja 1990ndate popstaar Victoria Beckham tähistas möödunud nädalavahetusel oma 50. sünnipäeva. Temaga ühinesid pidustustel ka abikaasa David Beckham ja nende ühised lapsed Brooklyn, Romeo, Cruz ja Harper Beckham.

Pärast sünnipäevapidu hakkasid internetiavarustes ringlema fotod Beckhamite pesamunast Harperist, kelle kleit ei olnud paljude fännide arvates temavanusele sobilik. Nimelt oli Harper Beckham ema sünnipäevaks valinud välja õlapaeltega valge satiinkleidi, mis ümber keha hoidis. Osad Beckhamite jälgijad tõid välja, et kui Harper peole kõndis, pidi ta paparatsode ees kleiti veidralt kortsutama, et see liiga paljastav ei tunduks. Fännid, kes 12-aastase Harperi kleidivalikut siiski kiitsid, imestasid aga, et Beckhamite noorim võsuke juba niivõrd täiskasvanulik välja näeb.

Ka David Bekcham jagas oma Instagramis perekonnast fotot, kus nad Victoria sünnipäeva tähistavad ning kus Harper oma satiinkleidiga poseerib. „Olen niivõrd uhke oma imeliste laste üle, kes sel erilisel õhtul enda ema parimal võimalikul viisil tähistavad,“ kirjutas ta pildi alla.

David Beckham kulutas oma abikaasa Victoria Beckhami 50. sünnipäeva tähistamiseks hinnanguliselt 250 000 naela. Victoria juubelipeol osales palju Hollywoodi staare, näiteks näitleja Tom Cruise.