26. aprillil toimuv kontsert kannab pealkirja „Täiesti sõge kontsert!“ ja võib täiesti kindel olla, et just selline see õhtu olema ka saab: täis energiat, üllatusi ja ehedat rokki.

Ollie, kes on tuntud oma tõeliselt energiliste esinemiste poolest, on lubanud, et see kontsert ületab kõik varasemad: „Annan laval endast 100% ja pärast olen ribadeks.“. Eriliseks muudab kontserdi ka see, et seal kuulevad fännid esimesed korda OLLIE uut lugu, mille kallal ta kõvasti vaeva on näinud: „Mul on väga konkreetne visioon, milline minu helipilt olema peab. Ma teen kõike ise - kirjutan, produtseerin, mixin ja masterdan, mistõttu on uue muusika loomine 90% valu - aeglane ja piinarikas, aga ma ei lase end sellest häirida.“

Lisaks kontserdile tuleb podcastis juttu ka sellest, kuidas sai Oliverist OLLIE, millised on tema muusikalised eeskujud ja kuidas on lood albumi välja andmisega.

„Täiesti sõge kontsert“ Helitehases toob lisaks Olliele lavale ka Eesti nõutuima duo PÚR MÚDDi ja mässumeelse DJ tandemi 2orkiz. Järelpeole annab aga hoogu legendaarne DJ Andi Raig.

Hangi oma pilet siit!

Ollie Delfi stuudios