ANT kirjutas loo alge inglise keeles, mõeldes oma alati toeks olevale abikaasale. Soomes toimunud kirjutasmissessioonil saigi lugu koos Leo Jupiteri ja hjalmariga ära vormistatud.

ANTi loole aitas eestikeelsed sõnad teha tema lemmikluuletaja Lauri Räpp: „Eestikeelse teksti sõnum on see, vahel tuleb riskida ja panna mängu maksimum - olgu eesmärgiks mistahes. Seda läbi (kaardi)mängu metafoori. Loos on sees uks unistustesse ja jõud, mida see endas kannab. Ja ka see tõde, et kui su kõrval on keegi, kes sind toetab, siis on see teekond palju lihtsam.“ ANTi sõnutsi on „Tähealleel“ kõige olulisematest asjadest elus - usk, lootus, armastus ning tema meelest erineb see teiste Eesti artistide loomingust: Tahtsin teha midagi teistsugust ning värsket ja loodan väga, et mõjub ka kuulajatele nii. Mulle meeldib selle loo gospellik sound ja oli põnev eksperimenteerida enda vokaaliga.“

ANTi värske singel „Tähealleel“ tuleb esitusele juba homme Alexela kontserdimajas toimuval Eesti filmi- ja teleauhindade gala EFTA 2024, kus ANT üles astub ja oma võimsa vokaaliga gala avab. Suurejoonelist tunnustussündmust ja „Tähealleel“ esmast live esitust saab vaadata ETV vahendusel.