Pärast esimese saate salvestust tõdes Liina, et talle tundub, et neid on haneks tõmmatud. Esimese langenud maski ehk Triibulise all peitunud Katri Tellerit detektiivid ära ei arvanud. „Me pärast ka rääkisime, et justkui nagu teadsime ja mingid ilmselged vihjed olid olemas, aga välja ei öelnud seda. Mina ei teadnud, et ta (Triibuline ehk Katri Teller - toim) oskab niimoodi laulda,“ rääkis Kanarbik, kes töötab TV3s nagu ka Katri varem töötas.

Ines avaldas, et temal oli justkui Katri nimi keele peal ja midagi oli tema esituses tuttavat. „Ongi õppetund - vaata võib-olla enda lähimat ringi ka. Ära vaata ja otsi seda vastust liiga kaugelt, teinekord on vastus päris lähedal. Ei tasu asju keeruliseks enda jaoks mõelda,“ rääkis detektiiv ja lisas, et oma rolli tõttu saates tuleb ikkagi osata vihjeid analüüsida.

Millise strateegiaga detektiivid Ines ja Liina järgmistele saadetele vastu lähevad? Ines ütles, et tema proovib end vabast lasta ja mitte kramplikult vihjetest infot otsida. „Tasub ikkagi häält kuulata väga täpselt. Teinekord ikkagi mingis häälenüansis võib see vihje peidus olla,“ sõnas ta.

Kas detektiivid kahtlustavad, et maski all võib olla ka mõni nende tuttav? Milline on Liina plaan maski alla peitunud inimeste tuvastamiseks? Vaata lähemalt videost!

Jaga
Kommentaarid