„boipiga mussi me otseselt ei teegi, see lihtsalt sünnib hetkes“, kommenteerib loomeprotsessi An-Marlen, „ja vahel ei sünni ka, aga see käib asja juurde.“ An-Marlen tunnistab lisaks, et boipepperoniga on muusikat mugav teha, kuna mõistavad üksteist ilma, et peaks midagi ütlema.

„Singel „Tana-Tana“ sündis mu vanemate kodus, kus käisin mõni aeg tagasi klaverit mängimas. salvestasin selle mõtte üles ja jäi mind mitmeks päevaks kummitama,“ rääkis loo tekkest An-Marlen. „Mõni päev hiljem läksime boipepperoniga stuudiosse, kus ma esitlesin talle seda lugu ning boipepperoni tegi oma maagiat ja ülejäänud on juba ajalugu naq 8eldaxe.“

Lugu räägib An-Marleni sõnutsi igatsusest majapidude järele, kus on oma inimesed, hea muusika ja kodune olla.

„Tana-Tana“ singlit ilmestab ka imeilus peokeskne video, mis on filmitud heade sõprade seltsis. Video annab laulule õige mõõtme ning juhise, mis kontekstis laulu ideaalis kuulata võiks.

Video autoriteks on Henry Parelo, Johanna-Aureelia Rosin ja Adele-Kristelle Lehtorg

Singliga „Tana-Tana“ teatavad artistid, et tammi taga on ootamas üks suuremgi tsunaami, milleks on boipepperoni An-Marleni ühisalbum.

Albumit võivad kannatamatud häkkerid juba internetist üles otsida, kuid IT-kogenematud saavad albumit kuulata juba sel kevadel.

boippeperoni ja An-Marlen on varasemalt oma ühist sünergiat ja võimekust üles näidanud menukitega „Kosmoselaeval“ ja „Endale“.

Laulu levitab Kurvad Uudised records osaühing, kelle huvides on kokku osta Eesti vanglasüsteem ning sealsetele elanikele kohustada Eesti muusika striimimine.