Hiljuti võitis „Kadunud sokid“ neli publikupreemiat: Portugali festivalidel Monstra ja PLAY, Chicago rahvusvahelisel lastefilmide festivalil ning Belgias toimunud festivalil Filem´King. Eelnevalt on film saanud peapreemiad Euroopa ühel vanimal lastefilmide festivalil Schlingel, Souli rahvusvahelisel lastefilmide festivalil ning kodumaisel PÖFF Shorts konkursil.

„Mul on väga hea meel, et paljud kinokülastajad üle maailma on „Kadunud sokid“ enda jaoks leidnud,“ sõnas filmi režissöör Oskar Lehemaa. „Olen mitut festivali koos „Sokkidega“ külastanud ja võin kinnitada, et meie tiimi tubli tööga valminud animatsioon saab ka laias maailmas mudilastelt elavat vastukaja. Juba varsti pakin filmi peategelased Villased Sokid kohvrisse, et reisida koos nendega Taipeisse, kuhu meid on külla kutsunud Taiwani rahvusvaheline lastefilmide festival.“

„Kadunud sokid“ räägib loo 6-aastasest Pillest, kes leiab vanemate voodi alt sokid, kuid avastab, et need on vahepeal munenud ühe väikese karvase muna. Nüüd peab Pille kaitsma sokkide voodialust pesa, et robottolmuimeja Robotto, perekass Peekon ja oma sokke taga igatsev Isa ei segaks armsa sokimuna haudumist.

Filmi saab vaadata suurematel Eesti voogedastusplatvormidel ning on saadaval ka DVDna Apollo ja Rahva Raamatu kauplustes üle Eesti.