„Kõige parem kaaslane. Karaokebaar“ on suhtesaade, kus sotsiaalse eksperimendi käigus pannakse proovile noored, kes on mugava eluga ära hellitatud. Eelmistel hooaegadel viidi noored osalejad nutitelefonivabasse retrokeskkonda, et arendada nende iseseisvust, vastupidavust ja suhtlemisoskust. Nüüd toimub hüpe tänapäeva ja elu karmid, kuid lõbusad õppetunnid algavad karaokebaaris!

Saate produtsent Kertu Sikk kommenteeris, et võtetel käis töö ja lõbu koos. „Kui tööülesandeks on lõbus teemapidu väga hea seltskonnaga, siis ei saa suurt midagi viltu minna. Võinuks arvata, et osalejad, kes pidutsemist ja töötamist väga tõsiselt võtsid ning ööpäevas kohati vaid 90 minutit uneaega leidsid, väsivad, aga ei. Küllap armsad külalised, lahedad esinejad ja peomelu andis jõudu kõigile, kes selles öises melu kaamera ees või taga olid,“ ütles Sikk.

Saate jooksul leiavad 9 noort end erinevatest ametitest, püüdes samal ajal korraldada erinevaid karaokeüritusi alates armastuslaulu- ja hubastest kantrilaulu õhtutest kuni rock ’n’ rolli ja Eurovisiooni pidudeni. Kuidas toimub noortevaheline sünergia ja kuidas jäävad püsima loodud sõprussuhted kiires ja pingelises tööelus? Kellest saab sellel aastal kõige parem kaaslane?