Kultusfilmi „Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas“ kauaoodatud täispikk järg toob suurtele ekraanidele vanad tuttavad ja uued seiklused. Äsja avalikustati filmi plakat ja ametlik Tulnuka veebileht. “Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas” jõuab kinodesse üle Eesti 1. aprillil.

Filmi "Tulnukas 2" poster

Veebilehelt saab tasuta vaadata esimest osa, osta filminänni, leida endale sobiv kino ja palju muud. Leidlikumad leiavad ülesse ka parima lägaburksi koha. Koduleht on aadressil tulnukas2.tallifornia.com ja sellele saab ligi ka plakatilt Valdise peas olevat QR-koodi skännides.

Filmis löövad kaasa Märt Avandi, Ott Sepp, Vallo Kirs, Liisa Pulk, Kaia Skoblov, Tõnn Lamp, Indrek Ojari, Ago Anderson, Marek Tammets, Indrek Taalmaa, Merle Jääger jpt

„Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas" režissöör ja stsenarist on Rasmus Merivoo ("Kratt"), operaator Jako Krull ("Kratt"), monteerijad Rasmus Merivoo ja Kristin Kalamees ("Kratt"), kunstnik Krete Tarkmees ("Kratt"). Filmi produtsentideks on Tallifornia dünaamiline duo Tõnu Hiielaid ("Kratt") ja Rain Rannu ("Kratt")

Filmi tootja ja levitaja on Tallifornia, kelle varasemateks linateosteks on „Vaba raha”, „Ükssarvik”, „Kratt" ja „Kiik, kirves ja Igavese Armastuse Puu". Tallifornia filmifondi poolt kaasrahastatud filmide hulka kuuluvad „Viimane vahipost” ja kung-fu komöödia „Nähtamatu võitlus”.

Filmi valmimist toetasid Eesti Filmi Instituut ja Kultuurkapital.

„Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas ” alustab kinodes 1. aprillil.