„Lendasin öösel Abu Dhabisse. Seal elavad Eesti sõbrad tellisid igasugu head meie toitu. No musta leiba, juustu, suitsuvorsti, aga midagi salakavalamat ikka veel,“ kirjeldab Liiv oma Facebooki seinal ning lisab, et eksootilisse sihtkohta lendas ta läbi Istanbuli. Kui esimene lennureis möödus libedal, siis teises õhusõidukis hakkas midagi libedat tema käsipagasis toimuma.

Esialgu hästi sujunud lennureisi jooksul hakkas teletegija haistama „mingit kerget lõhna“. „Midagi väga tuttavat. Aroomid lähevad kangemaks ja nina tuvastab, et need tulevad tooli all olevast minu enda kotist. Pistan käe. Oi jaa. Ligane... Vaakumpakendid puruks,“ avastas ta, et külakostiks kaasa võetud pakk kilusid oli hakanud lekkima.

„Ja nüüd saab lennuki tagumise otsa rahvas mitu tundi nautida, kuidas lõhnab 24. veebruaril iga õige eestlase kodu,“ märkis ta huumoriga, kuid lisas, et lõhn polnud ainus ebameeldivus, mis sellest õnnetusest sündis - üks tema arvuti kõvaketas sai samuti pakendist tulnud ligaga kokku.

Kommentaariumis märgitakse, et tark reisija oleks sellise pakendi ikkagi igaks juhuks mõne muu asja sisse pannud, näiteks minigrip koti. Samuti manitseti, et sellist külakosti viiakse kaugel maal elavatele ikkagi karbiga.