Enne Chris Normani lavale ilmumist ootas publikut üllatus – lavale astus prantsuse popduo Ottawan. Muusikute esituses kõlanud hitt „Hands Up“ oli niivõrd hoogne, et pani rõõmsalt kaasa tantsima kogu publikut. Kontsert jättis fännidele kustumatu mulje.

Chris Norman Eestis

Sel suvel toimuvad Tallinnas ja Tartus kontserdid Chris Normani ja tema bändi esituses. Kontserdil kõlavad nii kuldsed hitid kui ka lood uuelt albumilt „Junction 55“.

Pop-rocki legendi esimene kontsert toimub Tallinnas, Unibet arenal, 30. augustil ja teine kontsert Tartu laululaval 1. septembril.

Smokie tähelend algas 1978. aastal, mil ilmus Montreaux album ning kriitikute kiidetud singlist „Mexican Girl“ sai megahitt. Chris Normani ja Suzi Quatro „Stumblin´in“ jõuab USA Billboardi esikümnesse, millele järgnevad pimestavad kuulsuse aastad kontsertreisidega kõikidel kontinentidel ja fännidest pungil staadionitel.

Esitusele tulevad kõik hitid ja uued lood

Chris Normani kontserdil Tallinnas ja Tartus kõlavad „Living Next Door to Alice“; „ Midnight Lady“; „Needles and Pins“; „Mexican Girl“; „Oh Carol“, „I´ll Meet You at Midnight“, „Don´t“, „Play Your Rock´n Roll to Me“ ja teised artisti maailmakuulsad lood.

Kontsertidele Eestis annab erilise tähenduse asjaolu, et esiettekandele tulevad legendi uue albumi „Junction 55“ lood, millest 12 on Chrisi enda kirjutatud või koostöös teiste muusikutega. Kolm laulu on kirjutatud vana sõbra ja Smokie liikme Pete Spenceriga, kaks lugu tema bändi praeguse liikme Jeff Carline´iga ja üks koos Mike Chapmaniga. Need lood väljendavad tõelise laulja ja laulukirjutaja tunnuseid ajatute meloodiate ja unustamatute harmooniatega.

„Plaadi pealkiri peegeldab tõsiasja, et olen oma karjääris uuel etapil ja sellest on möödas 55 aastat, kui minust sai professionaal,“ märgib Chris Norman.