Kingitused moegurmaanidele

Kui otsid kingitust inimesele, kelle jaoks on mood üks eneseväljendusviise, siis meilt leiad mitmeid moetooteid, mis talle naeratuse näole toovad. Kingi klassikalisi stiile, mis ei lähe kunagi moest, või üllata teda millegagi, mis lisab igapäevasele riietusele veidi vürtsi. Olgu selleks siis soe kašmiirist sall, nahast kindad, õrnad kõrvarõngad või ajatu disainerkäekott – kõikidel nendel toodetel on kindlasti oma koht iga moegurmaani garderoobis.

Kui kingituse saaja hindab kvaliteetset ja eksklusiivset disaini, heida pilk veebipoe Boozt.com selliste esmaklassiliste kaubamärkide nagu Weekend, Max Mara, Coach, AllSaints või Skandinaavia lemmikute Filippa K, Ganni, Holzweiler, Marimekko või Rotate poole.

Kõigile, kellele meeldib külalisi võõrustada

Mõnel inimesel on annet kodu sisustamiseks ja suurepärane oskus muuta see mugavaks kohaks, kus on alati hea olla. Õdusa tunde aitavad luua nii maitseküllased õhtusöögid kui ka hästi läbimõeldud sisekujunduselemendid. Kui sinu kallile inimesele meeldib üle kõige võõrustada, siis kingi talle midagi praktilist.

Kasulikeks kingitusteks võivad olla linased salvrätikud, kvaliteetsed joogiklaasid, söögiriistad või kööginoad, samuti stiilsed vaasid, küünlaalused või pehmed pleedid, mis aitavad rikastada kodust oaasi. Neile, kes armastavad köögis toimetada, kingi stiilseid, praktilisi ja eelkõige kvaliteetseid köögitarvikuid. E-poest Boozt.com leiad kõik alates küpsetusvormidest kuni elektrooniliste köögiseadmete, pottide ja pannideni välja. Usume, et need kingid rõõmustavad sinu toidunautlejast sõpra ja julgustavad teda tuleval aastal veelgi rohkem uusi retsepte katsetama.

Kallitele meestele sinu elus

Meeste huvid ja hobid on niivõrd erinevad, et õige kingituse leidmine võib olla keeruline, aga kindlasti mitte igav. Spordimängud ja grillimine ei ole ainsad tegevused, mis nende näole naeratuse toovad, ka klassikaline valge särk, kvaliteetne vöö ja soliidne jakk võivad olla väga heaks kingituseks meestele, kes peavad tihti osalema olulistel töökohtumistel. Spordihuvilisi rõõmustavad kindlasti uus padeli- või tennisereket, mäesuusaprillid või isegi nutikell. Ja kui ta naudib mugavat kodus olemist, kingi talle luksuslik hommikumantel, pidžaama, pehme kampsun või soojad sussid. Leiad need ja paljud teised jõulukingid meestele siit.

Spordisõbrale

Kui sinu sõber armastab liikuda ja tundide kaupa trenni teha, üllata teda millegagi, mis kajastab tema aktiivset eluviisi. Meilt leiad mitmesugused sportlikud kingitused oma treeningkaaslasele, tütrele, kolleegile ja sõbrannale, olenemata tema lemmikspordialast. Olgu selleks fitness, jooksmine, suusatamine, tennis või jooga, Boozti lai valik sporditooteid garanteerib midagi igale maitsele.

Kingitused lastele

Väikestele lastele pakuvad rõõmu nii arendavad mängud kui ka pehmed mänguasjad. Tõenäoliselt pole ka mudilast, keda ei rõõmustaks riided ja aksessuaarid, mida illustreerivad tema lemmikkarakteri pildid, või uus ning põnev LEGO komplekt. Jõulud on ka suurepärane aeg, millal kaunistada lastetuba uute sisustuselementidega, näiteks populaarsete Done by Derri, Liewoodi või Filibabba mängumattide, öölampide või mänguasjakastidega. Täienda lastetoa sisustust värviliste postrite ja põnevate kleebistega, mis sütitavad laste kujutlusvõimet. Leia kõik need ja teised laste kingitused e-poest Boozt.com!

Jaga
Kommentaarid