“Usun, et tähtis on teha kõvasti tööd. Eurovision võib küll anda sulle suure tõuke, kuid hiljem tuleb rahvale tõestada, et sa oled midagi enamat kui ainult see üks lugu. Olen seda üritanud teha juba kaks aastat ning täitunud on nii paljud unistused ja ma tahan seda jätkata,” sõnas Måns.

Muusik tõdes, et pärast Eurovisionit tabas teda ka hirm jääda n-ö ühe-hiti imeks: “On nii palju eelnevaid võitjaid, kes pole pärast võistlust suutnud enam midagi teha. Õnneks minuga seda ei juhtunud ja see on väga hea tunne.”

Måns peab end suureks Eurovisioni fänniks ning üllatuslikul kombel leiab tema lemmikute seast ka mõned Eestit esindanud palad: “Mäletan, et saatsite aastal 2002 võistlema tüdruku nimega Anna Sahlne, tal oli tegelikult suurepärane lugu. Urban Symphony “Rändajad” oli ka eestlaste pala, eks? Väga hea laul — üks minu lemmikutest!”

Milliseid muutusi on Måns Zelmerlöw endas viimaste aastate jooksul märganud, kuidas on ta valmistunud homseks ning kas tal oma võiduloo “Heroes” sõnad on ikka veel korralikult peas — saad teada videost!