Tervituses sugetakse halva majandusolukorra eest näiteks riigikogu suurimat puudujat Tarmot.

"Eks Kadrioru karvane käsi käis ikka kõnest üle kah ja videot ning teksti vaadates näete mõningast tsensuurilist erinevust," tunnistas J.L.

Eesti persidendi Ken Saani uusaastatervitus:

Persidendi kõne täistekst:

Kallis eesti rahvas! Uus aasta koputab armutult uksele nagu läbiotsimisloata politseinik! Ootamas on uued väljakutsed! Kui teil on naine, siis ka uued väljaminekud! Kuid enne seda.... peatugem hetkeks ja meenutagem möödunut! Rääkigem suud puhtaks!!

Mida siis aasta 2011 meile tõi? Ennekõike kannatusi, häda ja viletsust, kuid.. oli ka nuttu ja muret:
Eredalt on meeles:
Õõvastavad sündmused Liibanonis
Getter Jaani teledebüüt
Ning Rein Laaneoru jõulutuur pealinna lasteaedades!
Meenuvad ka ka Rätsepleitnant Võrno esimene veri ning diktaator Ilvese teine tulemine.
Kes meist ei mäletaks Kati- Himmler-Wiesenthali terminaatorileminekut Eesti Leegioni suvepäevadel.
....Kuid alustagem siiski kõikide hädade allikast... majandusest.

Jah! 2011. aasta on olnud pikk ja raske. Nii Euroopa kui Ameerika majandus on vabalangemises... Maailm on kokkuvarisemise äärel. Kõik kes on näinud Jääaega teavad, et esimesed, kes surevad on alati väiksemad! Päeva lõpus on ainsad, kes loevad, meie sõbrad. Eesti sõpradeks, on aga paraku Läti ja Leedu! Kui käes on häda... tuleb minna... tualetti, kuid...

Samal ajal kui suitsiidi planeerinud eestlane smoorib olude sunnil ära majapidamise viimase poomisköie.... keevitavad riigikogu liikmed endale palgalisa!.... Häbi!
Töö parlamendis seisab! Paljud ei vaevu isegi kohale tulema!

Tarmo! Kui poolt aastat riigikogus istuda ei jõua, siis istu vähemalt veerand!

Loogiline, et iga päev Tartust Tallinnasse sõita on kallis - euro on hinnad lakke löönud! Kuid sellest loobudes, peame me olema ettenägelikud ning siduma eesti krooni mõne stabiilsema valuutaga – näiteks Hiina hüääniga.

Vaadates tulevikku on minulgi üks väikene salasoov. Loodan, et järgmiseks peaministriks valib tark rahvas mõne tšiki. Naistel on arvukalt eeliseid meeste ees: Oskus mõelda mitmel rinnal korraga! Oskus näha asju seal, kus ükski mees ei suudaks eales midagi näha! Naispeaminister... on ka ainus peaminister, kes on õnnelik kui ta kinga saab.”

Kuid nüüd tagasi tänapäeva! Aasta 2011 tõi meile ka enneolematu tööpuuduse. Tublid eesti mehed vurasid akutrellid peos Soome vahet. Tagajärjeks isata kasvanud eesti tütred ja eesti pojad!

Olen olnud ise tunnistajaks, kuidas ripakile jäänud eesti emade külgede alla ujuvad kolmanda ja neljanda sordi mehed........need, kes juba kooliajast seinu mööda hiilima määratud: lötakates kampsunites luuletajad, reisisaatja saatjad, turuvarblased, lääpas kauboisaabastega kõrtsimuusikud ning teised tuuletallajad!

Mehed! Ärge siis imestage kui uus aasta toob teie töötunkedesse ootamatu haiguse. On ka juhuseid, kus eesti emad teatavad pühast vaimust käima peale jäämisest. Aga! Üllatus on suur kui hällist vaatavad vastu kohaliku keskerakonna rakukese põhipõhituumiku näojoonekesed.

Kuid, tuulesuund on nord ja nüüd on minu kord. Armas rahvas, mul on teile häid uudiseid. Tunneli lõpus helendab... telliskivisein. Või nagu ütlesid Tallinn Euroopa kultuuripealinn 2011 korraldajad: Parem õnnelik lõpp kui lõputu õudus!

Jah! Me oleme saanud NASAlt kinnituse: aasta 2012 jääb maakera ajaloos viimaseks. Aga mida siis uuelt aastalt oodata? Kuidas targu talitada?

Nii mina kui peaminister Ansip, soovime, et vaatamata kõigele, ei katkestaks te oma igakuiseid makseid pensionisammastesse!

Soovime, et toetaksite sporti ja kultuuri hasartmänge mängides ja alkot timmides – jäädes ise karsklasteks! Me teame, et see on raske , kuid mitte võimatu!

Soovime, et usuksite endiselt Andrus Veerpalut ja Jõuluvana!

Soovime, et usuksite ka teise Andruse usku pidevasse majandustõusu.

Soovime, et Raul Rebane kirjutaks rohkem arvamusartikleid!

Ning naised! Kirjutage teiegi üks edukas kokaraamat, mille järgi talitades ei maksa ükski lehesalat üle 40-50 euro!

Soovime, et ostaksite palju, kuid tarbiksite vähe! Nii toodame vähem prügi!

Öelge ei narkootikumidele!

Sebige kolme triibu asemel.... kahe triibuga Adidased!

Soovime, et pühapäeva varahommikul ööklubist tulles, leiaksite aega läbi astuda kirikust!

Kahetsege pattu ja teil hakkab kergem!

Aga mida siis toob meile issanda viimane aasta? Lubage tsiteerida maailma enimmüüdud raamatut Vahur Kersna eluloo järel: "Ei midagi erilist! Siin-seal esineb sõdu, kohati on maavärinaid!"

„Eesti ööd on aga endiselt pimedad ja külmad – inimesed, tehke siis midagi kasulikku: tõstke iivet! Ja kui iivet tõsta ei jaksa, siis tõstke tervituseks pits!“

Head uut aastat, eesti rahvas – ma arvan, et me kõik väärime seda.”