Pressikonverentsil, mis toimus vahetult pärast Laura ja Koidu suurt triumfi, muljetasid värsked võitjad, mis tunne on neil kummalgi taas eurolavale minna.

"Mul on väike palavik, 37,2. Närvipinge on, ma pole midagi sellist tundnud. Ma olin kuni viimase hetkeni täiesti kindel, et kuidagi see võistlus läheb edasi. Et äkki tuleb keegi juurde. Et keegi tuleb ootamatult tagasi," rääkis Koit Toome pressikonverentsil. "Aga täiesti uskumatu, et rahvas meid esimeseks hääletas!" väljendas Toome oma hämmingut.

"Mina lähen koju, magan hästi kaua. Hommikul tulevad pannkoogid, hästi paksud, vanaema moosiga," jagas Laura Põldvere oma plaane järgmiseks päevaks. Koidul olid tänaseks plaanid tehtud: "Ma pidin minema tuttavate juurde peole, aga plaanid läksid sassi."

"Me mõtlesime, et väga hea, et oleme saanud kolme hulka, siis on väga hästi. See oli tõeline maksahaak," jätkas Toome.

"Meil oli üldse väga kriitiline, kas me saame üldse lavale tulla ja laulda, sest Laural oli eilse seisuga absoluutselt null häält, tal ei tulnud midagi kurgust välja," rääkis Sven Lõhmus. Laura usub, et tema hääl tuli tagasi tänu sellele, et kõik mõtlesid tema peale ja soovisid häid soove. Koit tänas Laura häälearste, kes viimase hetkeni naist järjepidevalt ravisid.

"Täiesti raudne naine, mul on selline respekt," väljendas Koit austust Laura vastu ja lisab, et ta uskus "Veronasse" lõpuni välja.

"Esmaspäeval kell 12 peame olema ETV-s, kus meid ootavad rootslased, kes hakkavad tegelema meie lavaga. Ma olen kaks ja pool kuud seda lugu teinud ja mul on olemas mitu versiooni," rääkis Sven Lõhmus, ent kinnitas, et lugu tundmatuseni ei muutu, ent pisikesed adaptsioonid tulevad ilmselt tegemisele.

"Meie lugu räägib "Veronast", armastuse sümbolist. Me ei hakka plahvatama ja leekidega hüppama seal lava all," rahustas ka Laura. Võit tähendas kõigile kolmele väga palju, nõndaks oli ka Sven Lõhmuse silmis vahetult pärast teadet pisaraid näha.

Enda ja Elina Borni ning Stig Rästa loo sarnasuste kohta kostis Laura: "Sarnasus on selle põhjal, et kaks inimest on laval, mees ja naine, armastuse lugu. See konseptsioon ei ole täiesti sama. Ainuke link on see, et mees ja naine laulavad. Duette on maailmas väga palju."