Marküsen teeb muusikat instrumendiga, mida nimetatakse didžeriduu ehk didgeridoo. See pärineb Austraalia aborigeenidelt ning on neid tantsutanud ligi 2000 aastat. Ühe-mehe-bänd pakub oma esinemisega kahtlemata teatraalse elamuse – tema muusikastiil jääb pigem elektroonilise muusika valda, olles samal ajal akustline. Ta ise nimetab oma loomingut orgaaniliseks muusikaks, luues esinedes performance-stiilis õhkkonna. Marcos Andreu-Gasol on muusik ja arhitekt Barcelonast, kes resideerub Berliinis. Koos ühe hispaanlasest didgeridoo mängijaga on ta publikut unikaalsest pillist ja selle ajaloost esinedes, loenguid pidades ja õpetades arendanud.

Marküsen astub üles Õllesummer Festivali Saku Läte Suvelaval, mille muusikaline programm on pigem alternatiivsem. See asub tänavatoidualal, kus saab maitsta käsitööburgereid, taimetoitu, väikeste pruulikodade toodangut.

Lisaks peaesinejatele The Prodigy ja John Newman esineb Õllesummer Festivalil üle 100 Eesti artisti kümnel laval. 23. korda toimuv Õllesummer Festival leiab aset 6.-9. juulil Tallinna Lauluväljakul ning päevapileti hind eelmüügist on 15 eurot ning passi hind 35 eurot. Pileteid saab osta Piletilevist.