"Ei olnud piinlik. Mul paar asja on, mis ma panin kõrva ja silma taha, aga üldiselt pole hullu," kirjeldas ta oma muljeid. "Saatejuhi või lauljana laval on hoopis teised olukorrad. Lauljana olen jah kogenud, õppinud ja muutunud enesekindlamaks, aga saatjeuhina on see minu debüüt."

Taukar kinnitas Publikule ühtlasi, et tema roll lisaks saate juhtimisele on tõepoolest ka osalisi toetada ja aidata, mida ta saab eriti hästi teha, kuna on ise sama kadalipu läbi käinud. "See on oluline lisaväärtus, et olen selle ise läbi käinud ja tean, mis olukorras lauljad on. Mäletan oma hooajast, et vendadest Kalmetitest oli palju tuge, nad olid muhedad ja tegid nalja. Püüan olla sama toekas," lubab ta.

Milliseks hindab Taukar staarisaate üldist taset sel aastal ja kas keegi võtab ka hinge kinni? Kuula, millised on ta mälestused enda esimesest ülesastumisest? Milliseks hindab ta enda šansse tagantjärele praeguse kohtunikepaneeliga (Padar, Kasar, Ilus, Rannap)? Millist lugu esitas ta toona ja kuula, kuidas see tema suust täna kõlab?