1990ndatel aastatel New Yorki tantsuklubides plaadikeerutajana muusikalist teekonda alustanud Mark Ronson on kahtlemata üks kuumimaid nimesid viimase kahekümne aasta muusikabisnises, olles end kehtestanud nii andeka ja nutika produtsendi, DJ kui laulukirjutajana, kes arveldab sundimatult kogu popmuusika varamu stiilinüanssidega hiphopist elektroonikani ja funk’ist alternatiivrokini.

Ronsonit on tunnustatud nii Grammy kui Brit Awards muusikaauhindadega ning ta GQ ajakirja poolt valitud Ühendkuningriigi stiilseimaks meheks. Ta on teinud koostööd eripalgeliste artistidega nagu Adele, Paul McCartney, Lana Del Rey, Duran Duran, Boy George, Bruno Mars, Ghostface Killah, Lily Allen, Chic, Nile Rodgers, Tame Impala jpt. Eeskätt seostatakse Ronsoni nime aga tema lähedase sõbra, varalahkunud Amy Winehouse’i läbilöögialbumi „Back to Black“ produktsiooniga, mis tõi talle 2008. aastal neli Grammy auhinda.

Oma nime all on Mark Ronson üllitanud neli kauamängivat albumit, sealhulhas mulluse megamenuki, Amy Winehouse’ile pühendatud "Uptown Special". Vintage diskot, funki ja r&b biite tihedalt täis laotud plaadil teevad kaasa teiste seas Stevie Wonder, Bruno Mars, räppar Mystikal ja Tame Impala ninamees Kevin Parker ning osade laulude sõnad on kirjutanud Pulitzeriga pärjatud ameerika kirjanik Michael Chabon.

Albumist sai Ronsoni esimene number-üks plaat Ühendkuningriigi albumite müügitabelis, samuti veetis see tervelt neliteist nädalat Billboard Hot 100 edetabelis. Plaadi tuntuim lugu, Bruno Marsi lauldud white boy gruuv megahitt „Uptown Funk“ võitis Briti muusikaauhindade galal aasta singli tiitli. Tänavusel Billboardi muusikaauhindade jagamisel püüab „Uptown Funk“ nii aasta raadioloo kui enim striimitud videoloo tiitleid.

2011. aastal oma bändiga Mark Ronson & The Business Intl Positivuse pealaval esinenud Mark Ronson lubab 15. juulil Salacgrivasse naasta valju ja pöörase, eepilise haardega DJ-setiga, mis on pühendatud spetsiaalselt festivali 10. aastapäevale.

15.-17. juulil Lätis Salacgrivas toimuva muusika- ja kunstifestivali Positivus peaesinejate nimistusse on kinnitatud rokilegend Iggy Pop, prantsuse elektroonilise dreampopi üksus M83 ja briti poptäht Ellie Goulding. Kümnendat juubelit tähistaval festivalil astuvad üles ka Mercury Rev, Richard Hawley, Grimes, Hot Chip, Charles Bradley, Air, Wolf Alice, Years & Years, John Newman jpt. Festivalil üles astuvate artistide nimestik on täienemas.

Positivuse piletid on müügil festivali kodulehel www.positivusfestival.com ning Piletilevis. Kolmepäevane pass maksab hetkel 90 € ja kolmepäevane pass telkimisega 98 €.