Pildirea idee on lihtne – Koplist Californiani on ainult üks samm, kui sa unistad piisavalt suurelt. Video üks osa sai üles filmitud spetsiaalselt renditud trammis, millega sõideti läbi Tallinna Koplisse ja tagasi.

Metsakutsu kirjeldab loo sõnumit nii: ”"Koplifornia" on lugu eestlastest. Meie enesekindlus on maapõhja tambitud, meie riik on väike, meie rahvas on väike, meie turg on väike, meie identiteet on käinud ühe võimu alt teise alla. Kohati tundub, et me ei suuda mitte kunagi maailma mastaabis võistelda suurte rahvustega. Selline suhtumine lämmatab meie noorte unistusi. Tegelikult oleme me täpselt nii suur rahvas, kui me olla tahame. Me oleme olümpiavõitjad, maailmakuulsad heliloojad, artistid, disainerid, modellid. Koplist Californiani on ainult üks väike samm. See on selle loo sõnum.”

Metsakutsu uus lugu "Koplifornia" valmis koostöös legendaarse kodumaise produtsendiga Meelis Meri.” Lugu võistleb ka ”Eesti Laul 2018” teises poolfinaalis.

Metsakutsu ”Eesti Laul 2018” konkursist: ”Lugu sai valmis täpselt enne Eesti Laulu lugude esitamise tähtaega. Kuna träkiga otseselt mingeid suuri plaane polnud ja kuna loo teema tundus Eesti Laulu kontekstis sobilik, siis uitmõtte tulemusena otsustasimegi selle Eesti Laule saata.”