Sel nädalal valitakse bändi ükskõik milline lisainstrument vastavalt publiku fantaasiale.

„Ma olen väga meelitatud! See on suur au. Äärmiselt tore, et inimestel seostub minu nimi ka klahvpillidega, mitte ainult laulu-, tantsu- või muusikaliartistina,” rõõmustab Koit Toome ja lisab: „Klaver on minu kõige vanem armastus ja suurim kirg, seda juba lapsepõlvest ja ma tahan tulevikus kindlasti veel rohkem klaverimänguga tegeleda ning selles vallas uusi väljakutseid vastu võtta, ma armastan klaverit tõeliselt!”

Ka Gimme Hendrixis ja Tuberkuloitedis trummarina tegutsev Eimel Kaljulaid on Unistuste Bändi valimise üle väga õnnelik: „See on super! Olen väga üllatunud! Suhteliselt erineva generatsiooni vennad on koos, see on lahe. Mina arvan, et see saab olema üks väga huvitav ettevõtmine ja kõva rokenroll tuleb sealt!”

Koit Toome kõrval olid tõsised pretendendid klahvpillide taha Tomi Rahula (The Sun), Madis Muul (Paradise Crew), Rein Rannap ja Katrin Siska (Vanilla Ninja).

Eimel Kaljulaid edestas trummari valimisel selliseid mehi nagu Marko Atso (Metsatöll), Kaspar Kalluste (The Sun), Karl-Kristjan Kingi (Bedwetters) ja Priit Mägi (Brides In Bloom).

Rahva soovil on Unistuste Bändi kitarrist Mihkel Mõttus (Bedwetters) ja bassimängija Siim Usin (Paradise Crew). Käesoleval nädalal valivad muusikahuvilised Unistuste Bändi muu instrumendi mängija. Mis instrumendi — kas plaadimängijad, puhkpilli, keelpill, löökpill, kammipill, parmupill, mõni elektrooniline instrument, eksootiline pill või midagi muud põnevat — seda otsustab publik. Hääletamine Aastahiti kodulehel www.r2.ee/aastahitt kestab pühapäeva õhtuni.

Järgmisel nädalal valitakse ansamblisse viimane liige — laulja. Unistuste Bändi esineb 3. jaanuaril 2008 toimuval R2 Aastahiti galashowl, kus selguvad aasta parimad laulud.

R2 Aastahiti hääletus internetis: www.aastahitt.delfi.ee