Välismeedia andmete kohaselt võeti möödunud nädalavahetusel Moskvas salve Venemaa eurolugu tutvustav klipp, kuigi Julia Samoilova osalemise osas Eurovisionil pole veel ühtegi kindlat plaani paika pandud.

Hoolimata postkaardi filmidest, on Venemaa osalemine tänavusel Eurovisionil jätkuvalt küsimärgi all ning läbirääkimised Euroopa Ringhäälingute Liidu (EBU) ja Ukraina valitsuse vahel jätkuvad.

22. märtsil teatas Ukraina Julgeolekuteenistus, et on ette valmistanud vastavad dokumendid keelamaks Venemaa eurolaulikul Julia Samoiloval Kiievis toimuval Eurovisionil esinemise. Dokumentide järgi kehtestataks naisele ka kolmeaastane Ukrainasse sisenemise keeld (Loe lähemalt SIIT).

EBU tegi pärast Ukraina otsust mitte lubada Julia Samoilovat Kiievi Eurovisionile venelastele ettepaneku osaleda satelliitülekande vahendusel, kuid suurriik seda pakkumist vastu ei võtnud.

Postkaardi filmimine on ehk positiivne märk sellest, et Ukraina on murdumas ja Julia saab siiski võimaluse tänavusel eurolaval lõõritada?