Erkki koos oma sõbra Markusega soovis unistuste peo korraldada trammis nr 4, kutsudes sinna esinema oma lemmikartisti Jüri Pootsmanni. Trammikontsert toimub Telia ja TMW toel neljapäeval, 31. märtsil kell 12:00-12.30. Täpsem info avalikustakse sündmuse eel.

„Inimestele, kelle hommikud on hallid, käes on nädalalõpule eelnev päev, kus kõik juba ootavad reede õhtut, aga teavad, et veel veidi on vaja kannatada, on see kontsert miski, mis teeb elu elamisväärseks. Korralik turgutaja Jüri paladega on hea võimalus neile nädalavahetus veidi lähemale tuua,“ tutvustas Erkki oma peo idee võistlusmängule saadetud ankeedis. „Sattusin vilksamisi peatuses nägema bussiga möödasõitvat sõpra Markust ja hüppasin peale. Läbi jutuvada jõudsime selleni, et ta tutvustas mulle antud konkurssi ja rääkis ka enda tekkinud ideest. Mõttelõngast kinni haarates jõudsime sinnamaale, et bussist väljudes oli plaan selge ja koduuksest sisse astudes panin selle kibekiirelt kirja ja teele,“ avab värske võitja peoplaani tärkamise tagamaid.

Tulevase unistuste peo staar Jüri Pootsmann on säärasest esinemisvõimalusest meeldivalt üllatunud: „See on juba päris suur üllatus, et me seal trammis mängima hakkame. Pole just igapäevane. Loodan, et me seal püsti püsime ja ei kuku. Loodan ka, et inimesed ei pelga ja jäävad ikka meid kuulama. Trammikontsert tundub väga lahe mõte – loodan, et seal on elektrit."

Telia partnersuhete ja üritusturunduse juhi Heddy Ringi sõnul on Telial ütlemata hea meel, et seekordne „Tee oma pidu“ saab olema sedavõrd erilisest ideest kantud.
„“Tee oma pidu“ tõestab taaskord, et noored suudavad üllatada nii ettevõtmise korraldajaid, artiste kui ka antud juhul ühistranspordiga liiklejaid. See näitab, et konkurss on suunatud väga õigele ja innovaatilisele sihtgrupile, kelle ideede teostamine on ka korraldajatele puhas rõõm,“ sõnas Ring.

Superstaari-saate võitja, Eesti Muusikaauhindade galal aasta meesartisti tiitli võitnud ja Eesti Laul 2016 finalist Pootsmann astub kevadisel trammikontserdil üles koos oma funkiva ja rokkiva bändiga. Mullu sügisel ilmus Pootsmanni esimene omanimeline huvitavate rütmimustri ning vallatute meloodiakäikudega EP koostöös hinnatud laululoojate-produtsentide Vaiko Epliku, Sten Sheripovi ja Kim W-ga ning esikkauamängivat on oodata tänavu suvel. Jüri koos oma bändiga esineb ka TMW muusikaprogrammis reedel, 1. aprillil klubis Rock Cafe Uuno Raadio poolt esitletud Tuborg Greeb Club kontsertõhtul.

19. veebruarist 1. märtsini toimunud konkursil “Tee oma pidu“ osalemiseks tuli täita ankeet, kirjeldada paari lausega oma unistuste pidu, valida ürituse peaesineja TMW artistide hulgast ja jagada vormistatud peoidee linki oma Facebooki seinal.

Konkursi raames sooviti oma unistuste pidudele enim esinema ka koomiksikangelaste väärilise hooga Eesti muusikaväljale vuhisenud Cartooni, poproki punti Daniel Levi, lauljatar Elina Borni, dj-tandemit Bombossa Brothers, etno-tekno ekstsentrikku meisterjaani, Karl-Erik Taukari bändi jt. Lennukaimaks ideedeks olid muuhulgas hüpnotiseeriv parmupillireiv Eesti Vabaõhumuuseumis ja projekti "Salliv kool" alguspauk Erinevate Tubade Klubis, sekka ka mitmeid kooli- ja kodupeo soove.

Konkursi võitja saab lisaks unistuste kontserdi elluviimisele ka 28. märtsist 3. aprillini toimuva TMW festivali passi, mis tagab sissepääsu kõikidesse festivali muusikaprogrammi kuuluvatesse klubidesse ning sisaldab eripakkumisi muude festivaliosade raames.

Alates 2013. aastast Telia (toona EMT ja Elion) ja TMW korraldatud “Tee oma pidu” konkursi esimene võitja, Lasnamäe Vene Gümnaasiumi õpilane Darja sai korraldada unistuste peo oma kooli aulas, kutsudes sinna esinema oma kauaaegse lemmiku, Läti indibändi Instrumenti. Mullu said aga hiphopi ja graffiti-kunsti entusiastidest Shokkin Group liikmed Kesklinna noortekeskuses korraldada oma lemmikust hiphop-artisti 5LOOPS’i kontserdi.