Ei ühtegi laulutundi, kuid suur muusikaarmastus

"Ma pole iial võtnud ühtegi laulutundi ja pole ma ka kunagi mõelnud, et minust võiks saada ooperilaulja," jutustab ta Publiku toimetajale lõbusalt itaallasliku emotsionaalsusega. "Ma olen alati armastanud laulmist ja elu on mind lihtsalt õigele rajale suunanud. Tõsi, millalgi katsetasin veidi ka r'n'b ja klubimuusika maailmas, aga ma pole iial tundnud, et see oleks minu teema," kirjeldab ta oma teekonda rokkmuusikani.

"Ma armastan rocki ja metalit, kuna need on lisaks klassikalisele muusikale need žanrid, kus saab kogu hingest laulda ja tõeliselt hästi pilli mängida. Kõik ülejäänu on impersonaalne, arvutiga tehtud ja hingetu. Ma tahan kontserdil näha inimesi, mitte arvutinuppe! Ma ei taha kellelegi midagi ette heita, sest ma olen väga tolerantne inimene, aga mulle meeldib vaadata ja jälgida seda, kuidas tõelised muusikud esinevad," räägib ta.

Vaid tugevad naised saavad rokimaailmas hakkama

Cristina sõnul on naisterahvastel rokimaailmas ühtaegu nii lihtsam kui keerulisem, oleneb lihtsalt enda suhtumisest. "Mind pole mu õrn sugu iial takistanud midagi saavutamast, kuid ma tunnistan, et tean kordi, kui minusse on eelarvamusega suhtutud. Mind lihtsalt pole see huvitanud ja eks selles iva peitubki!" julgustab ta kõiki naisi karmi stiili kallal kätt proovima. "Naised ei pea alati malbelt meelitama, nad võivad ka rokkida, kui tahavad! Oluline on lihtsalt see, et kui lööd end üles ja näed ilus välja, siis peab sul olema ka midagi, millega huvi säilitada. Lihtsalt ilusatel tüdrukutel pikka pidu pole, muidu oleks igas bändis ju üks ilus tšikk, eksole!" leiab ta.

Kuna Lacuna Coil on pidevalt tuuril ning esinemisi on üle kogu maailma, siis on Cristina õppinud jõudu säästma. "Ma pole küll eriline peomutt, aga ma pean end poisilikuks tüdrukuks. Ma ei joo kuigi tihti, aga tunnistan, et olen näinud kõike. Absoluutselt kõike! Ja ma ei hakka kunagi kellelegi kätt ette panema, kui ma näen neid tegemas midagi, mida mina ise ei teeks. Me oleme täiskasvanud inimesed ja igaühe enda asi on, palju ta meelemürke tarbib või üheöösuhteid peab. Mina armastan Jimi (Jim Root Slipknotist toim.) ja meie vastastikune suhe tugineb usaldusel ja austusel," lausub ta häbelikult ning kinnitab, et ka üksteist mitte eriti tihti nägevatel paaridel võib tugev suhe püsima jääda.

Cristina: loodan, et saan proovida teie rahvustoitu

Tallinnas esineb Lacuna Coil juba kolmapäeval, 10.oktoobril, ning enda sõnul ootab Cristina väga, et saaks eestlastele taas esineda. "Mulle meeldivad Skandinaavia riigid ja ma tahan, et mul oleks aega teie juurde ka ringi vaadata, proovida teie rahvustoitu. Ma armastan reisimist, ma armastan söömist. Kardan ainult, et mu soov vist seekord ei täitu, sest me esineme järjest Soomes, Eestis, Ukrainas ja seejärel Venemaal ja tegelikult eriti aega ringi vaatamiseks pole," kahetseb ta. "Aga see, et me pidevalt reisime, ei tähenda, et me iga kohta ei hindaks. Ma olen kolmapäeva eel väga põnevil, tulge kindlasti Rock Cafesse!"

Cristina bändikaaslased:

Lacuna Coil "Trip The Darkness"